(۱۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ق.ظ)آرمین نوشته شده توسط: ممنون آقا مسعود بابت مصاحبه ی فوق العادتون
اطمینان دارم حتی اگه نتیجه ی صد در صد تلاشتونو تو این امتحان نگیری (که ان شالله این گونه نباشه)، در جای دیگه این زحمات و تلاش ها به ثمر خواهد نشست. جایی که فکرش رو هم نمیکنی...
فقط یه سئوال: اینکه شما چند تا درس رو هم زمان با هم میخوندی؟ یک درس، دو درس، سه درس؟
ممنون.
همینطور که گفتم دروس سنگین رو سعی کردم در تابستان تمام کنم . شما بسته به توانایی ، علاقه و اینکه ازمون آزمایشی ثبت نام کردید یا نه ۲ راه دارید
۱- خواندن ۳ درس با هم : صبح - ظهر - عصر
۲- خواندن ۶ درس با هم : صبح - ظهر - عصر ، بطور یک روز در میان . یعنی ۳ درس برای روزهای فرد و ۳ درس برای روزهای زوج
متد ۲ برای کسانی خوبه که آزمون آزمایشی اسم نوشتن و نمیخوان از آزمونها عقب بیفتن ضمن اینکه از تابستان شروع کرده اتد و تعدادی دروس در تابستان تمام شده ، با این روش شاید فقط ۳-۴ درس در آزمون اول یا نهایتاً دوم نسبت به زمانبندی موسسه عقب بیفتید ، و در ۶ یا ۷ مرحله باقی مانده ، کاملا با موسسه هماهنگ خواهید بود . ضمن اینکه این روش برای کسانی که زود از درس خسته میشوند بهتره چراکه متنوع تر هست
فقط دقت کنید که مهم هست ۳ تا درس تو ۱ روز چی باشه . میتونید ۱ درس مشترک + تخصصی + ریاضی رو با هم بخونید . سعی کنید درس های مشابه رو ته یه روز نزارین مثلاً ساختمان + الگوریتم + گسسته ترکیب بسیار بد و خسته کننده ای هست. من خودم با ۶ درس همزمان موافقم .
اصلاحیه : در سوال ۲۸ مصاحبه ، یک اشتباه تایپی داشتم که درستش کردم ( تو ذهنم یه چیز بود ، چیز دیگه ای تایپ کرده بودم!
)