سلام
منم رشتم IT بود و سال اولم بود که کنکور شرکت میکردم و البته برای IT هم خوندم و رتبم در IT حدود ۹۰۰ بود.ولی به اجبار کامپیوتر شرکت کردم و در گرایش الگوریتم و محاسبات رتبم ۲۸۵ و در گرایش نرم افزار ۳۴۵ شدم.اصلا نمیخواستم کامپیوتر شرکت کنم.چون فکر میکردم رتبم در IT خوب باشه.که اشتباه فکر میکردم.
به نظر من خوندن برای رشته IT یه ریسکه.چون اولا ظرفیتش کمه و در رشته های دیگه هم شرکت میکنن و راحت قبول میشن!!!!!!!!(رشته های کامپیوتر، IT، و حتی مدیریت!!!!!)
یه مزیتی که رشته کامپیوتر داره اینه که مثلا اگر در درس ریاضیات اگه در درس محاسبات ضعیف باشی میتونی توی درس گسستش یا آمار جبران کنی.پس در کل امتیازی از دست نمیدید.که بجز زبان توی بقیه درسها همینطوره.ولی اگه در رشته IT مثلا در یکی از درسهای پایگاه و سیستم عامل و هوش مصنوعی ضعیف باشی کلا از اون درس خیلی ضرر میکنی و کلا در رتبت خیلی خیلی تاثیر میزاره.یعنی توی IT یک درس خیلی نمیتونه جبران یک درس دیگه باشه.پس باید توی همه درسها خوب باشی.(البته این نظر منه که برای خودم امسال پیش اومد).
من با وجود اینکه برای IT خونده بودم ولی رتبه کامپیوترم بهتر شد و در کل پشیمونم که برای IT خوندم.
مثلا من در کنکور IT وقت کم آوردم ولی برای کامپیوتر روز اول ۲۰ دقیقه زودتر از سر جلسه بیرون اومدم.چون فکر میکردم کنکور IT خوب بودم ولی کاش سر کنکور کامپوتر زودتر بلند نمیشدم.
کلا من ریاضی مهندسی و محاسبات پاس نکرده بودم، آمار رو که ترم ۲ پاس کردم دیگه نخوندم و سر جلسه ۴ سوال گسسته رو درست جواب دادم و یک سوال آمار رو غلط و درصد ریاضیم ۱۹/۳۰ شد.و توی کنکور IT هم به درس گسسته خوب جواب دادم.
برای دروس مشترک من مدار منطقی رو ترم ۳ و نظریه رو ترم ۴ پاس کردم و از اون موقعه من این درسها رو نخوندم ولی سر جلسه خوب این دو درس رو جواب دادم و به نظرم خیلی ساده بود و درصد مشترکم ۲۴/۶۹ شد که اگه سیستم عامل رو خونده بودم درصدم خیلی بهتر میشد(همین درس سیستم عامل توی کنکور IT هم به ضررم تموم شد.حیف شد).
توی دروس تخصصی نرم افزار من اصلا درس کامپایلر و زبانهای برنامه سازی رو پاس نکردم و این درسها رو جواب ندادم ولی دروس تخصصی نرم افزار ۳۳/۳۳ درصد شد(البته میشه گفت از ۵۰ درصد اینقدر شد نه از صد در صد
).که به خاطره درس پایگاه بود که برای IT خونده بودم.
به نظر من وقتی که برای خوندن درس مهندسی نرم افزار میزارید بجاش محاسبات و ریاضی مهندسی بخونید.(خدایش خوندن مهندسی نرم افزار هم برام وقت گیر بود و هم مزخرف)
به جای خوندن درس شبکه میتونی درس نظریه و مدار منطقی رو بخونی(که واقعا نظریه یکی از بهترین و جذاب ترین درسها در دوره کارشناسی برام بود)
اگه برای هوش میخواید شرکت کنید خوب بجای خوندن پایگاه داده ،میتونید درس مدارهای الکتریکی رو بخونید.البته میشه مدار الکتریکی رو که پاس نکردید نخونید و بجاش بیشتر روی هوش مصنوعی و طراحی الگوریتم سرمایه گذاری کنید(البته فقط یه پیشنهاده)
در کل به نظرم اگه برای کامپوتر خودتونو آماده کنید میتونید توی IT هم شرکت کنید و رتبتونم اونجا خوب بشه(خلاصه کنکور IT یعنی ریسک)