(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: البته سیستم رو ۰ هم میزدی زیر ۵۰ نمیومدی...اما زیر ۱۰۰ بودی..ایشالا ۹۲ رتبه ۱ رقمی تو میبینیم و خوشحال میشیم
البته منظور من این بود که به جای غلط زدن، درست میزدم که بشه ۵۰ درصد
یا اقلا یکیش رو درست میزدم که بشه۱۶ درصد
به هر حال هرچی بوده تموم شده. با این که فکرش آزارم میده، اما فایده نداره. حتما حکمتی توش بوده.
و ممنون که دلداری میدین برای سال بعد
موفق باشید
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ)kerm نوشته شده توسط: مرسی از اینکه تجربتون رو با ما قسمت کردین. میشه در مورد منابعی که خوندین بگین؟ و اینکه امسال چه تغییری تو عملکردتون میخواین بدین؟
خواهش میکنم. در مقابل کمکی که بچه های گل مانشت بهم میکنن، هیچی نیست
منابع من هم تقریبا مثل بیشتر بچه های مانشته...
زبان: من زبانم خیلی ضعیف بود و برای همین ۵۰۴ رو از تابستون خوندم (با جعبه لایتنر و تا بهمن هم ادامه دادم). از مهر هم تخصصی پارسه رو خوندم. و در نهایت تونستم از زیر صفر، به این حد برسونم. کمه، اما از هیچی بهتره. و خوبیش اینه که امسال دیگه نمیخوام از اول شروع کنم.
مشترک:
گسسته: فقط پوران
ساختمان داده: اول پارسه (در کل، دو دور کامل و یک دور خلاصه خوندمش) + تستای آخر فصلای مقسمی
(همین ساختمان داده تونست مشترکم رو بکشه بالا)
طراحی: پوران + تستای آخر کتاب پارسه که به تفکیک سال هستش.
نرم: انتشارات جلوه، تالیف اسلام ناظمی (همونی که پارسه داده بود) + پوران(ویرایش جدیدش) (این هم حاصلش ۴ تست درست از ۶ تا بود)
شبکه: تابستون تنن باوم رو خوندم که بدرد کنکور نخورد زیاد! و بیشتر به درد اطلاعات عمومی خورد! اما پارسه (حقیقت) عالیه؛ حیف که از اول مهر شروعش کردم. به نظرم همون کافیه. اما باید خوب بخونید و تستای آخر فصلاش رو خوب بزنید.
پایگاه: من فقط مقسمی خوندم. زیاد برای پایگاه سرمایه گذاری نکردم...
مدیریت: فقط ۲ ماه آخر خوندم. جلد اول پارسه. چون از اول، قصدم برای شبکه بود، معماری خوندم. اما بعدا تصمیمم عوض شد.
هوش: پوران(مهدیه شادی، و نه رامین رهنمون) + پارسه، مخصوصا تستای آخر کتابش
معماری: پوران. البته چون ۵ ماه اول خوندم و ۲ ماه مونده به کنکور، ولش کردم، نتیجش شد یه تست غلط. اما امسال بازم همین پوران رو میخونم و دیگر هیچ!
و اما
سیستم، این موجود موذی
: پیشنهاد من، پارسه (دکتر حقیقت) هستش. من پارسال، تموم تابستون تنن باوم خوندم، چون کتاب پارسه رو آخرای شهریور دادن. اما بعد دیدم همون پارسه کافیه و عملا وقتم رو تلف کردم که تنن باوم خوندم (البته بد نبود؛ اما اگه به جای اون، یه دور دیگه پارسه رو میخوندم بهتر بود.). مشکلی که من در مورد سیستم داشتم، این بود که چون خیلی خونده بودم، وقتی سر کنکور دیدم ۵ دقیقه به آخر وقت مونده و هیچی نزدم، با خودم فکر کردم زحماتم هدر میره اگه نزنم!!! مواظب شیطون باشید این طور وقتا
امسال، ان شاالله از مرداد شروع میکنم. (چون تا آخر تیر، درگیر دفاع پروژه کارشناسی و... هستم)
حتما در کنار درس، یه کلاس ورزشی ثبت نام میکنم و میرم! چون امسال فهمیدم که یه کار غیر درسی مستمر، کنار درس خوندن لازمه
سراغ منابع پراکنده نمیرم، مگر اینکه با کتابایی که گفتم به نتیجه نرسم (که بعید میدونم)
زبان رو بیشتر جدی میگیرم و از تابستون، بیشتر روی تخصصی پارسه وقت میذارم..
هوش رو بیشتر میخونم. مخصوصا فصلای آخر، پرولوگ.
پایگاه احتمالا رانکوهی هم بخونم و روی نرمالسازی ها بیشتر وقت بذارم.
شبکه رو بیشتر تست میزنم. (تستای آخر فصلای پارسه)
برناممو طوری می ریزم که تا اوایل آذر تموم کنم (امسال، آخر دی تموم کردم!) و بقیه شو مرور میکنم.
روی کنکور دادن های آخر، بیشتر سرمایه گذاری میکنم (کنکورای سالای قبل با زمان بندی و شبیه سازی شرایط کنکور)
پارسال فقط دو هفته وقت گذاشته بودم که کم بود...
دیگه فعلا چیزی یادم نمیاد. اگه سوالی داشتین، بپرسید، خوشحال میشم بتونم کمک کنم.
موفق باشید