(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ق.ظ)hadi8963 نوشته شده توسط: منم تبریک می گم
اما می خوام بدونم چقدر مشکلات در این یک سال داشتین؟
ممنون دوست عزیز.
چی بگم والا ، ارشد و بخونی واسه ارشد هم بخونی دیگه ببین چی میشه
اما نه ، کار نشد نداره ،اولا من انقدر ها هم رتبم خوب نشده اما همینم علتش اول کمک خدا بوده و بعدش خوندن بود. انقدر تلاش نکردم که بخوام از واژه بسیار عمیق "تلاش" استفاده کنم اما خدا رو شکر.
حتما تویه مصاحبه (البته بماند که بچه های بسیار با سواد تر از ما تو مانشت خیلی زیاده)واسه کمک به دوستان در مورد رفت و آمد های هفتگی از تبریز به تهران
و خوندنمو خواهم گفت.
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ق.ظ)meshkat نوشته شده توسط: سلام بهتون تبریک میگم .دوست دارم یه کم درد دل کنم...
اینبار ۴ ام بود که کنکور دادم سال اول ۸۰۰۰ شدم سال بعدش ۲۵۰۰ و سال سوم ۸۸۱ و امسال ۶۵۴ اگه قرار باشه انقدر پله پله رتبه ام خوب بشه حالا حالاها باید کنکور بدم
اصلا دیگه نمیدونم که چه جوری باید بخونم شاید مسیر رو دارم اشتباه میرم ،نمیدونم ،ولی برام دعا کنید راهم رو پیدا کنم مرسی
سلام
ممنون دوست عزیز.
نا امید نباشید ، حتما حکمتی در کار بوده ، باید ایمان داشته باشی که تلاشت بی نتیجه نخواهد ماند. به نظر من گذشته رو فراموش کن چون فایده ای هم نداره ، خیلی با اقتدار از همین امروز با توکل بر خدا دوباره شروع کن ، من یقین دارم اگه بخوای حتما سال بعد این موقع رتبه عالیی میاری و کارنامتو میزاری بچه ها لذت ببرن.
میشه ، بخدا میشه ، شروع کن رفیق ، به امید خدا موفق خواهی شد.
من کسی نیستم که کسی رو دعا کنم ، اما حتما ، ان شاالله همیشه موفق و پیروز باشی.
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ق.ظ)Arshad92 نوشته شده توسط: "ادعا نمی کنم اما من می خونم واسه روزانه شریف مهر ۹۱ . قسم می خورم آخرین تلاشمو بکنم. دوست دارم تو هم همینو بگی و دوباره شروع کنی با این فکر که ما حتما می تونیم به هدفمون برسیم."
این جملتونو یکی از کاربرا تو امضاشون زدن. یاد حرفاتون تو اون روزا افتادم. شما خواستین و عزمتونو جزم کردین و شد. من از ته دل خوشحال شدم وقتی رتبه تونو دیدم. براتون موفقیت های افزون آرزو دارم. برا ما هم دعا کنین ازین سد با موفقیت بگذریم.
منتظر مصاحبه شما هستم.تجربه هاتون خیلی برا ما مفید خواهد بود.
ممنون دوست عزیز.
بابا انقدر هم کار شاقی نکردیم باز رتبه تک رقمی بود یه چیزی
درسته اون چیزی گه قول داده بودیم نشد اما خدا رو شکر من راضیم ، قسمت ما این شد دیگه.
همیشه موفق باشید.
درسته ما انقدر ها که شما دوست میگید کار خاصی نکردیم و تجربه و سواد خیلی از مانشتی ها از ما واقعا زیاده ، اما حتما مصاحبه رو خواهم گذاشت تا شاید برای بچه ها مفید واقع بشه
تشکر از لطفتون