دانشگاه پیام نور هشترود
دانشگاهی که من لیسانسم و اونجا گرفتم.۱۲۰ کیلومتر با تبریز فاصله داره.اگه با اتوبوس برین تقریبا باید ۵ ساعت زمان در نظر بگیرین چون هیچ تضمینی نداره که اتوبوس کی حرکت می کنه.اگه هم با سواری بخوایین برین باید خودتون و برای دعواهای راننده ها واسه شکار کردن شما(سوار کردن)آماده بکنین
دانشگاه تقریبا تو دورترین منطقه شهر قرار داره بالای تپه.که مجبورین وسط شهر سوار تاکسی بشین که واقعا حال آدم از رفتارهای راننده ها بهم می خوره و وتا ۵ نفر و بعضا ۶ نفر و سوار نکنن محاله حرکت بکنن.جاده ارتباطی با دانشگاه خاک و گل و ... که از سال اولی که من رفتم اونجا تا الان فقط بدتر شده(من کلا موندم رییس دانشگاه و کارمندا که هر روز می رن و می یان واقعا متوجه نمی شن!!!)
وارد (مثلا)که دانشگاه می شین(من کودکستان که می رفتم از اینجا بزرگتر بود)همه جا خاک و گل ...فقط وسط راه سنگ ریختن که مجبورین از رو اونا برین.
مخوطه دانشگاه : در این مورد چیزی نمی گم خودتون تو عکس ببینین.فقط اشاره کنم که تو فصل بهار اطراف دانشگاه گندم می کارن.
ساختمان دانشگاه: یه ساختمان دو طبقه کوچک هستش که کلا همه چیز تو اونه.فکر کنم کلا ۱۰ تا کلاس داشته باشه . امکانات آزمایشگاه و اینجور چیزا هم تقریبا در سطح مدارس ابتدایی
محیط دانشگاه و دانشجو هاهم دیگه خودتون حدس بزنین.فقط این و بگم که اگه با حرکات عجیب و غریب و فحش و...مواجه شدین نباید تعجب بکنین.در کل نمی شه گفت دانشجو!!!!!!!!
سلف: من تا حالا جرات نکردم اونجا غدا بخورم و از بوی سلف نمی شه از جلوش رد شد.
استادای (البته استاد نیستن-هییت علمی نداره)گروه کامپیوتر هم ۹۹% فوق لیسانس دانشگاه آزاد هستن(بعضی هاشون خودشون و از استادای شریف بالاتر می دونن) فقط دو تا استاد خوب من اونجا دیدم که مهندس علامی و مهندس امامقلیزاده(جزوه برنامه سازی ایشون تو بسته مانشت هست)که دومی چون کارمند دانشگاه هستش اجازه تدریس نداره.
انتخاب رییس دانشگاه هم ارتباط مستقیمی که کسی داره که به عنوان نماینده مجلس انتخاب می شه!!!!
کلا واسه هر درس فکر کنم ۷-۸ جلسه تشکیل می شه که معمولا (به جز چند تا از اساتید)اساتید حوصله تدریس ندارن و به رفع اشکال سپری می شه
خیلی چیزا هم واسه گفتن هست که ...دیگه از تایپ کردن خسته شدم
فقط خواستم قدر دانشگاه های خودتون و بدونین
اینم عکس محوطه دانشگاه ما(می بینین چه صفایی داره
)
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.