زمان کنونی: ۱۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۴:۲۸ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
میگم مگر هر هفته ۷ روز نیست ؟! حالا اگه ما روزی ۱۰ ساعت درس بخونیم میشه ۷۰ ساعت در هفته و اگه ضربدر ۴ کنیم میشه ۲۸۰ ساعت در ماه.
حالا اگه یه ماه رو ۳۰ روز در نظر بگیریم برای روزی ۱۰ ساعت درس، میشه ۳۰۰ ساعت در ماه
زرشک ک ک پس ۲ روز دیگه توی محاسبهی اول کجاست نکنه ۳۰۰=۲۸۰ بوده
تازه اگه ماه ۳۱ روز بود میشد ۳۱۰ ساعت
یکی این مشکل منو حل کنه لطفا !!!
تحمل مشقت به امید آسایش بهتر از آسایشی است که سختی به دنبال دارد.
پاسخهای درست:۲۹ گرایش: معماری کامپیوتر وضعیت: دانشجوی دکتری مقبولیت: ۲۱۰/۵+ امتیاز تاریخ مانشت: ۱۵۹۰۶ رتبه: ۲
تناقض یا اشتباه ؟!
خیلی درس خوندید یه کم داغ کردید
وقتی ۷ روز هغته و ۴ هفته در ماه در نظر می گیرید که می شه ۲۸ روز نه ۳۰ روز
یه کم استراحت کنید بد نیست
من نفهمیدم این چه ربطی به مشاوره ارشد داره !!!!!!!!! منتقلش می کنم ولی فکر کنم باید ببندیمش
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
میبینی من که درس نمیخونم همچین مشکلی هم پیدا نکردم
واسه همینه که درس نمیخونم دیگه چون اگه من داغ کنم کارم از این حرفا میگذره و دیگه احتمالا تو محاسبه ساده ترین چیزها مشکل پیدا میکردم
ولی اشکال نداره فکر کنم درس محاسباتو بیشتر میخونی از همینه، یکم بری احتمالات بخونی یا گسسته وضعت بهتر میشه
من اگر چه بندگی را به خدا رسانده باشم
همه بنده ام خدایا به تو می رسد خدایی
بکشان به عاشقانت که کشی به جرم عشقم
مگرم نه وعده دادی که کشی و بر سر آیی
آره درست میگید زیاد درس خوندم هفتهی پیش یه روز ۱۱/۵ ساعت مفید خوندم
ولی باور کنید جمعه همش استراحت کردم و فقط ۱ ساعت سیستم عامل خوندم !!!
نقل قول: لی اشکال نداره فکر کنم درس محاسباتو بیشتر میخونی از همینه، یکم بری احتمالات بخونی یا گسسته وضعت بهتر میشه
نه اتفاقا از ریاضیها همیشه گسسته رو به آزمون می رسونم .آمار و مهندسی هیچ وقت تا الان نرسیده و محاسبات اینقد واسم آسونه که همیشه دست کمش میگیرم و میذارمش واسه چند روز آخر، آخرشم نمیخونم
نقل قول: وقتی ۷ روز هغته و ۴ هفته در ماه در نظر می گیرید که می شه ۲۸ روز نه ۳۰ روز
من از بچگی تا الان به نکته دقت نکرده بودم فکر میکردم ۱ ماه ۴ هفتست
هیی یی
هفتهی پیش کلا ۴۲/۵ ساعت درس خوندم .تازه مشاورم میگه باید ۴۸ ساعت بخونی.فکر کنم اگه به حرفش گوش بدم یه تاپیک توی نظریه بزنم که چپ و راستمم یادم رفته
تحمل مشقت به امید آسایش بهتر از آسایشی است که سختی به دنبال دارد.