(۲۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۳۴ ب.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط: منم می خواستم همینا رو بردارم، اما بهم گفتن پردازش تصویر و سیگنال رو بهتره با هم برنداریم ...
پردازش تصویر یه کم سیگنال می خواد مثکه.
فعلن هیچی برنداشتم...
شما سیگنالو با کی برداشتین؟
والا درس سیگنالها و سیستمها رو فقط دانشگاه شریف پیش میزنه! وگرنه بچه های دانشگاه های دیگه پردازش تصویر رو بدون اینکه سیگنال بگذرونند، میگیرند و مشکلی هم ندارند! هر چند که انگاری درس سنگینیه...
اینطور که شنیدم سیگنال فقط و فقط به درس ریاضی مهندسی مربوطه و یکمی پردازش سیگنال های ویدئویی! یکی از استادامون در دانشگاه شهید چمران این حرف رو میزد!
من سیگنال رو با آقای منظوری برداشتم. از بچهها شنیدم انگاری آقای ربیعی کمی سختگیر هستند!
من هم که حســــــــــــــــــــــــــاس...
(۲۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ ب.ظ)h.sarikhani88 نوشته شده توسط: منصوره خانم شما کی اینا برداشتی ؟؟؟؟
من نوبت ثبت نامم ساعت ۱۱ شروع شد اما نیم ساعت قبلش همه درسای یادگیری ماشین، هوش مصنوعی، فرایندای تصادفی و پردازش تصویر پر شده بودن !!!!! حتی صف رزرو شون هم پر شده بود!!!! البته اینا درسایی بود که من امتحان کردم....
خلاصه بعد از ساعتها تلاش تونستم فعلاً استاد بیگی رو راضی کنم هوش رو ظرفیت اضافه کنه که ما ناامید برنگردیم....
من نوبت ثبت نامم ساعت ۹ صبح بود... همون موقع هم که رفتم یادگیری ماشین سکشن ۹ تا ۱۰:۳۰ پر شده بود! و سکشن ۱۰:۳۰ تا ۱۲، فقط ۸ نفر ظرفیت باقیمانده داشت...
خانم "انرژی مثبت" گفته بودند ثبت نام رندومه... فکر کنم برای همین من ۹ صبح به بعد میتونستم انتخاب واحد کنم ولی شما ۱۱!!! شریفه دیگه (جای آقای نیما خالی
)
(۲۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ ب.ظ)h.sarikhani88 نوشته شده توسط: من هوش مصنوعی رو پیش خوردم برداشتم سه واحدم برنامه ریزی در هوش مصنوعی هم برداشتم که می خوام حذفش کنم ... منطقاً اگه درس بدرد بخوری بود مثل درسای دیگه پر می شد .....
این که دقیقاً "برنامه ریزی در هوش مصنوعی" چه درسیه نمیدونم!!! احتمالاً یه ربط هایی یه پرولوگ و لیسپ داره، که من هیچ کدوم رو بلد نیستم
برای همین ترسیدم بگیرمش! اما استادش یعنی آقای قاسم ثانی رو گفتند خوب درس میده.
راستی این درس که پیش نیازش "هوش مصنوعی" بود، شما چطور تونستید بگیریدش؟!!! اخطاری بهتون نداد؟!
(۲۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ ب.ظ)h.sarikhani88 نوشته شده توسط: اما قصد دارم کلاس سیگنال دکتر ربیعی رو مستمع آزاد برم حتماً....
آقای ربیعی چطور درس میدن؟ خبر دارید؟