h.sarikhani88 (قله مانشت رو فتح کرده) تاریخ ثبت نام: ۰۱ فروردین ۱۳۹۰ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۱ November 2024 , 05:11 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای h.sarikhani88هیچ اگر سایه پذیرد.......ما همان سایه ی هیچیم......[/font] |
نظرهای کاربران
|
|
fo-eng (15 اسفند ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۳ ب.ظ) |
|
ممنون میشم در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (20 آبان ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۰ ب.ظ) |
|
سلام. لطفا در صورت اطلاع کمک نمایید. موضوع مرتبط با امنیت پایگاه داده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (03 آبان ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۴ ق.ظ) |
|
با سلام. در صورت امکان من رو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (22 مهر ۱۳۹۴ در ۱۰:۲۴ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب روش ها و الگوریتم های داده کاوی به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (02 مهر ۱۳۹۴ در ۱۱:۱۱ ب.ظ) |
|
سلام. عذرخواهی می کنم اگر بلد هستید منو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (21 مرداد ۱۳۹۴ در ۰۴:۲۸ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (13 مرداد ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۳ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (01 مرداد ۱۳۹۴ در ۰۱:۵۳ ب.ظ) |
|
سلام. اگر درباره این موضوع اطلاعاتی دارید ممنون میشم به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (06 خرداد ۱۳۹۴ در ۰۹:۰۰ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با تشکر. |
|
fo-eng (29 فروردین ۱۳۹۴ در ۱۱:۴۴ ب.ظ) |
|
سلام. اگر میشه به من در به نتیجه رسیدن در این تاپیک کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (29 مهر ۱۳۹۲ در ۰۶:۱۴ ب.ظ) |
|
سلام . خوبید .. میشه یک اطلاعاتی از رشته هوش بدید ....به نظرتون آینده شغلی اش چطوره و همچنین درساش چی؟سختن یا آسون .. با تشکر. | |
شعله (۰۲ مهر ۱۳۹۱ در ۰۴:۲۶ ب.ظ) |
|
سلام. ممنون می شم توی این تاپیک راهنماییم کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |