(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط: (03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)friends 11 نوشته شده توسط: (03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط: این مخابرات سیار و همت یار دقیقا برا کدوم گروه ارائه کرده ؟ معماری آیا؟
نه. بیا اینا درسایی که تو ارشد میتونی برداری برای معماری. باید ۷ تاشو برداری (۲۱ واحد) + ۶ واحد تز + ۲ واحد سمینار
یه سوال شما صنعتی اصفها خیلی پشتکار دارین ماشالله نه؟ :دی چندتا از برقیا و سختهاتون میان معماری امسال؟
اینو دیدم. ولی خوب مثله اینکه کامل نیست، یه سری درسا هست اینجا که اصلا تو اون فایل ذکر نشده :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
-
من صنعتی اصفهان نیستم، خود اصفهانم. امسال دو تا شریفی معماری داریم یکی از دوستان که ۱۲ شده سخت همینجا بوده و منم که برق اینجا بودم.
آره به قول این یکی داداشمون میتونی برداری از معماری
ببین این لینک
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کل درساس خب؟ اگه همون پی دی اف که مال همین سایته ببینی میبینی تاریخ آپدیتش مال خرداد ۹۲ هست. بچههای خودمونم همین الان برا شوما ازشون پرسیدم همینارو دادن گفتن مال همتم میتونی برداری
ببین همه اینا رو میگیرن تو ارشد معماری نمره و درسش بهتره: تست دکتر حسابی، گرین دکتر گودرزی، فالت ۱ و ۲/
ترم ۲ آز و استاد انتخاب میکنی میای اون باید موافقت کنه چی بگیری
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ)Falcon نوشته شده توسط: (03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)friends 11 نوشته شده توسط: (03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط: این مخابرات سیار و همت یار دقیقا برا کدوم گروه ارائه کرده ؟ معماری آیا؟
نه. بیا اینا درسایی که تو ارشد میتونی برداری برای معماری. باید ۷ تاشو برداری (۲۱ واحد) + ۶ واحد تز + ۲ واحد سمینار
یه سوال شما صنعتی اصفها خیلی پشتکار دارین ماشالله نه؟ :دی چندتا از برقیا و سختهاتون میان معماری امسال؟
از بچه های شما ( کارشناسی شخت شریف ) چند نفر اومدن ارشد شریف؟
اینجا ۸۰-۹۰% اپلای میکنن. بعضیا میمونن کردیت میشن، بعضیا زیر معدل ۱۷ کنکور میدن. کنکوری تا الان با خودم ۲ نفر، شاید سال چهارمی هم باشه قبول شده باشه فعلا خبر ندارم ، اکثر کسایی که میمونن کردیت میشن مثلا پارسال ۷-۸ نفر دوستای خودم. امسال نمیدونم. بقیه هم کنکور قبول نشدن شریف میرن تهران و امیرکبیر و اینا. بعضیا هم میرن MBA شریف. بعضیا میرن سر کار...