سلام من دانشجوی روزانه کاردانی دانشکده باهنرم. رشته کامپیوتر.
در معرفی دانشکده بچه های ترم بالا از پیشینه اینجا بیشتر اطلاع دارند. اما در ارائه وضعیت فعلی دانشکده باید بگم
درحال حاضر رئیس انستیتو خدمات (کامپیوتر-حسابداری) جناب آقای مهندس صادقی که فردی متشخص و راهنما برای همه هستند به عهده دارند، اما یادتان نره هرکه با ایشان در افتاد ور افتاد
)
رئیس دانشکده هم جناب آقای مهندس شمس هستند که قبلا معاون سازمان فنی و حرفه ای بودند.
ساختمان دانشکده که قدمت آن به قبل از انقلاب میرسه به سبک کالج امریکایی طراحی شده اگر مستحضر باشید اطراف ان همه مدارس متصل به این کالج بوده و از معماری زیبایی برخوردار بوده. از لحاظ فضای سبز و آموزشی که واقعا حرف نداره خصوصا بهارنارج اینجا که معرف شهر شیرازه.
۴ خوابگاه اینجا که در خود دانشکده هست واقعا مناسبه البته برای دریافت، دانشجویان شبانه توی زحمت هستند.
برای مهر ۹۱ هم سر در دانشکده فکر میکنم آماده بشه این عالیه.
یک شهید گمنام هم در صحن دانشکده جایی که از فضای معنوی خوبی برخورداره به خاک سپرده شده. قابل ذکر هست این دانشکده تک جنسیتی هست و دانشجویان واقعا از خیلی مشکلات یاد نشده به دور هستند که جای شکر داره.(قابل توجه.....)
کار گاه ها هم که دوستان فرمودند واقعا کامله. سایت هم که سیستم هاشون ارتقا پیدا کرده و مناسب هست.
اما من موردی که فکر میکنم نقطه ضعف اینجا هست مشکل کمکاری مسولین هست، سرعت پیشرفت اینجا واقعا بالاست اما آب و هوای شیراز این فرایند پیشرفت رو کند میکنه منظورم اینه که خیلی بیشتر باید تلاش کنند که البته امیدوارم.
یادم رفت بگم علاوه بر اتاق مطالعه خوابگاه ها اینجا سالن مطالعه ی کتابخانه مرکزی، شبانه روزی هست، البته گاهی با مسائل کوچک مثل دستور بی مورد نسبت به بسته شدن روبروست. کتابخانه هم کتابهای خوبی داره، حدود ۲۰هزارجلد.اما متاسفانه برخی کارکنان آموزش پرورشی هنوز باهنر رو مدرسه میدونن و اخلاق کودکانه دارند و البته کم نیستند در آموزشکده های کشور!
مسئولین و مدرسین خوب و بد هم داره!
اما بسیاری از مسئولین حوصله شنیدن نقد ندارند
اینترنت اینجا هم فیبر نوری با پهنای باند بسیار بالا (درِ گوشی از طرف اساتید) موجوده اما هنوز برای ما مبهم هست که چرا ترافیکش(وایرلس) برای بچه های خوابگاه پایین هست اون هم از ساعت ۱۶تا۷صبح.
از اساتید شنیدم این دانشکده به پایگاه های علمی متصل هست اما هنوز خودم برای استفاده پیگیری نکردم