۲
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۸۸ کنکور مهندسی فناوری اطلاعات سال ۹۰
دوستان حداکثرn رو چجوری بدست اورده؟؟؟
۲
ارسال: #۲

RE: سوال ۸۸ کنکور مهندسی فناوری اطلاعات سال ۹۰
از رابطه T/n+anمشتق بگیرید.میشه T/n^2+a -مساوی صفر بزارید مقدار n بدست میاد
توان عملیاتی از معکوس کردن (T/n+an) بدست میاد.حالا اونو توی معکوس رابطه بزارید جواب ۵۰۰M میشه.
توان عملیاتی از معکوس کردن (T/n+an) بدست میاد.حالا اونو توی معکوس رابطه بزارید جواب ۵۰۰M میشه.
ارسال: #۳

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ)hgm13681368 نوشته شده توسط: از رابطه T/n+anمشتق بگیرید.میشه T/n^2+a -مساوی صفر بزارید مقدار n بدست میادممنون دستتون درد نکنه. ببینید من هینطوری که گفتید حل کردم مقدار n رو ۱۰ به دست آوردم ولی متاسفانه تکه ی آخر جوابتون رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟
۱
ارسال: #۴

Re: RE: سوال ۸۸ کنکور مهندسی فناوری اطلاعات سال ۹۰
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ق.ظ)zahra412 نوشته شده توسط:(21 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ب.ظ)goldoonehkhanoom نوشته شده توسط: دوستان حداکثرn رو چجوری بدست اورده؟؟؟
به طور کلی توان عملیاتی در پایپ معادل فرکانس است.چون اینجا زمان رو داده میدونی که زمان عکس فرکانس است. پس عکس زمان رو بنویس و ۱۰ رو که قبلا گفتی به دست آوردی بذار به جای n جوابت درمیاد
خیلی ممنون
Sent from my C5303 using Tapatalk
۰
ارسال: #۵

این سوال رو منم مشکل دارم خواهشا اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون
۰
ارسال: #۶

۰
ارسال: #۷

سلام
من این روش محاسبه گذردهی (مشتق گیری و ...) رو متوجه نمیشم! ممنون میشم یکی بهم توضیح بده
من این روش محاسبه گذردهی (مشتق گیری و ...) رو متوجه نمیشم! ممنون میشم یکی بهم توضیح بده
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close