(۰۸ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۸ ق.ظ)danialfx نوشته شده توسط: (07 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۴۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: بچهها سلام
نمی دونم توی این چند روز قسمت هایی و که قرار بود بخونیم و خوندین یا نه!
بچهها لطفا هر شب بیاین تا خونده هامون و با هم به اشتراک بذاریم تا هم از وضعیت هم با خبر باشیم و برای ادامهی راه روحیه بگیریم!
سلام و درود.
من سه شنبه که مسافرت بودم.
دیروز و امروز فصل اول مدار منطقی پوران رو خوندم. و همچنین فصل اول کتاب گسسته پوران.
مدار منطقی که میشه گفت فصل اولش اسون بود.
گسسته چون فصل اولش همش نکته هست به نظر میرسه که باید حداقل ۵/۶ بار خونده بشه .
خلاصه نویسی این ۲ درس رو هم انشالله فردا انجام میدم.
زبان هم درس اول ۵۰۴ رو خوندم. سعی میکنم فردا درس ۲ و ۳ رو هم بخونم که از برنامه عقب نباشم.
فقط سوالی که تو درس اول ۵۰۴ داشت که این عکس چه کلمه جدیدی از این درس رو نشون میده . منظور vacant به معنی خالی بود دیگه/؟؟؟؟
دربارهی گریمالدی هم به نظرتون با این همه حجم کتاب های مرجعی که برای هر درس خونده بشه.مثل مهندسی نرم افزار. معماری. ساختمان داده و طراحی الگوریتم. هوش مصنوعی. شبکه. این درس رو هم باید یه کتاب حدود ۱۰۰۰ صفحه ای بخونیم/؟؟؟
بچه های دیگه هم که مشغول درس خوندن هستن طبق برنامه. بگن چه کارهایی کردن و چه چیزهایی خوندن؟؟؟
خود شما mosaferkuchulu عزیز هم بگین این ۲ روز چه چیزهایی خوندین؟؟
اینکه هر شب هم بیایم و بگیم چه چیزهایی خوندیم فکر میکنم خیلی پیشنهاد خوبیه. انشالله از امشب اجراییش میکنم
فصل گسستهی پوران پژوهش اصلا به نظرم طوری نیست که بخوایم بشینیم همه اشو با هم بخونیم!!!
شبی یه صفحه یا هر وقت وقت شد.چون هم اینکه خیلی چیزاش بدیهی هست هم اینکه اونایی که بدیهی نیست اگر اینجوری بخونیم فراموش می شه!!
به نظر من گسسته رو گریمالدی بخونیم.در ضمن گریمالدی یه کتاب داره که دو جلدی هست که در واقع همهی اون ۴ جلدو توی دو جلد چاپ کردن و تفاوتی با ۴ جلدیش نداره(سر فصلها رو چک کردم)
در ضمن توی پوران پژوهش خیلی از مبحث ارو که توی گریمالدی هست گفته!!!
البته باز تصمیم با خودتونه اما وقت هست که بخونیمش مخصوصا واسه شما که سال دوم هستین!! به نظرم واقعا حیفه که نخونیمش!!!!
فقط به جنبهی کنکوریش نگاه نکنین!!!
(۰۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۶ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط: (08 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۰ ب.ظ)shazde kuchulo نوشته شده توسط: سلام بچه ها
من جا موندم
نمیدونم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا برنامه ریزی که می کنید تاریخ بزنید
مثلا بگین از شنبه ۹/۱۱ تا شنبه ۱۶/۱۱ چه درس هایی رو میخونید
ضمنا بگین در این هفته تا درس چند ۵۰۴ رو بخونیم
چون من کمتر اینترنت میام
شنبهها صبح چک کنم سعی کنم خودمو به برنامه برسونم.
مرسی
سلام. ما مگه چقدر خوندیم که میگین عقب افتادین؟؟؟
قرار شد روزی ۱ درس ۵۰۴
برای هفته قبل هم اگه کامپیوتر بودید. ۱ فصل از مدار منطقی. این هفته هم فصل دوم مدار منطقی
اگه هم ایتی بودید. هفته قبل فصل اول معماری. این هفته هم فصل دوم.
گسسته هم فعلا برای منبع به توافق نرسیدن. یا پوران یا گریمالدی.
اون هم برای این هفته فصل دوم.
موفق باشید.
به نظرم بهتره که یه برنامهی هفتگی درست کنیم و هر هفته در سایی و که قراره بخونیم توش بنویسیم تا مشکلمون حل شه سر در گم نشیم!!!
نمی دونم با گریمالدی کسی موافق هست یا نه!لطفا نظراتون و بگین!!!
در ضمن منم به نظرم اون شکل تو درس اول ۵۰۴ همونی بود که گفتین!
لطفا برای هر کسی امکان داره هر شب بیاد تا در مورد درسایی که خوندیم تبادل نظر کنیم!
در شمن بچه های نرم افزار اصلا نگران نباشید.انگار اینجا تنها کسی که ای تی هست منم!!!