(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط: این کلیپ ، نقد آقای مسعود فراستی هستش در مورد فیلم جدایی ...
لطفا دانلود کنید و ببینید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
قضاوت با شما !
همیشه باید نظرات متفاوت رو شنید هم موافق و هم مخالف و در اون صورت هر کسی با توجه به منطق خودش یکی رو قبول کنه.
بهتر بود تو این برنامه یکنفر موافق هم بود اونموقع هر کسی باید حرفش رو با قاطعیت بیشتری بیان میکرد و با دلیل اثبات میکرد.
به نظر من حرفهایی مثل حرفای آقای فراستی بیشتر هنر و فرهنگ ما رو ضعیف نشون میده . بهتر بود آقای فراستی چون از این فیلم خوشش نیومده نقص های این فیلم رو از لحاظ فیلم سازی و داستانش بیان میکرد نه این که زود اون رو به سیاست ربط بدیم.
یعنی ما واضح داریم میگیم ما چیزی از خودمون نداشتیم و فیلمای ما هیچن و این شما هستین که به ما جایزه دادین. هنوز جمله ی درس اول کتاب فارسی اول همه جا به کار میره " بابا نان داد و بابا آب داد" و من خودم نمیتوانستم کاری بکنم .
و اینو میرسونه ما توانایی نداریم برای تولید فیلمی که جهانی بشه . به فرض هم اگه از رو سیاست بود.ما هم باید با سیاست برخورد کنیم و اونقدر باید همه جا با افتخار صحبت کنیم که فرهنگ و هنرمون رو به رخ دیگران بکشیم نه اینکه بزنیم تو سر موفقیتهامون.و همه جا داد بزنیم که ما نبودیم که بردیم بلکه شما ما رو برنده اعلام کردید. و این جای تاسف داره.
من دوست هم ندارم چیزایی که ربطی به سیاست ندارن رنگ سیاسی بهش بزنم .بیاین همه چی رو با هم قاطی نکنیم این یک فیلمه و نه چیزی بیشتر نه کمتر و یک هنر و نقاشی متحرک. میتونه برای بعضی ها جذاب باشه و برای بعضی ها هم خسته کننده و بی مفهوم.قرار نیست همه مثل هم فکر کنن.
من خودم فیلم رو تو سینما دیدم و همون لحظه برام جذاب بود.اولین جایزه رو هم تو جشنواره فیلم فجر برد.یعنی داورای ما هم اشتباه کردن مردم ما هم اشتباه کردن که اکثریت از این فیلم خوششون اومد. ما به خودمون هم اطمینان نداریم.
من نظر خودمو گفتم و انتظار هم ندارم همه با هام موافق باشن.
من اینجا یک مصاحبه از عصر ایران با آقای کیومرث پور احمد گذاشتم که یک نظر موافق هست گفتم اینجا بزارم تا توازن برقرار بشه.
و همون طور که گفتم هر کس منطق خودش رو داره. ومیتونه قبول بکنه یا نه.