![]() |
توی زندگی به جز درس عاشق چه کاری هستید؟ - نسخهی قابل چاپ |
توی زندگی به جز درس عاشق چه کاری هستید؟ - SarahArshad - 20 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۲۵ ب.ظ
سلام دوستان توی زندگی تان تا حالا به جز درس خوندن چه سرگرمی داشتین؟ راستی اگه به چیزی علاقه خاصی هم دارین بگید؟ مثلا بعضیها اینقدر به یه چیز علاقه دارن که براش کلکسیون دارن!! من از خودم شروع میکنم من عاشق مطالعه و نوشتنم . یه سنجاب دارم (ماتوی خونه یه باغ وحش کوچولو داریم ماهیها و لاکپشت و مرغ مینا ویه کاسکو که بخشیده شد و یه سنجاب)که خیلی دوستش دارم اسمش بنره عاشق پاک کنم و کلکسیون پاک کن دارم که از راهنمایی تا حالا دارم جمع میکنم می خوام نسل اندر نسل بچرخونمش ! عشق کد نویسی هم دارم ! اون موقعها هم که وضعیت بنزین مثل الان نبود هر وقت حوصلم سر می رفت ساعتها در حالی که یه آهنگ با حال از ابی یا ستار گوش می دادم رانندگی می کردم . الان بعضی اوقات من وبنر(سنجابم البته توی قفسش) می ریم با هم دور می زنیم(با ماشین )اما بیشتر ساعتهای شب و روز م توی کتابهای کنکوری هستم با اجازتون . زاستی مانشت رو هم باید اضافه کنم |
توی زندگی به جز درس عاشق چه کاری هستید؟ - javadjj - 20 مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۰۰ ب.ظ
موسیقی سنتی و اصیل ایرانی بخصوص صدای خسرو اواز ایران استاد شجریان و هر کلامی که با موسیقی سنتی بیاد |
RE: توی زندگی به جز درس عاشق چه کاری هستید؟ - parsaNA - 21 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۲۶ ب.ظ
مطالعه کتاب اشعار( الان تو فاز سهراب سپهری هستم ) اینترنت، وب گردی، مانشت و .... فیلم و سریال( بیشتر خارجی ) اندیشیدن به اندیشه هام انتقاد کردن حتی اگه باعث بشه طرف بدش بیاد .( نمی دونم چرا انقد به اینکار علاقه دارم؟ شما می دونید ؟؟ ![]() بررسی تاریخ کشورها به خصوص ایران و........ |
RE: توی زندگی به جز درس عاشق چه کاری هستید؟ - negar.v - 05 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ
من که عاشق درس خوندن نیستم اما عاشق گپ زدن با مامانم هستم Sent from my ME172V using Tapatalk |
توی زندگی به جز درس عاشق چه کاری هستید؟ - پوونه - ۰۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ
چه تاپیکی رو بالا آوردن دوستان. بعد از این همه سال. اعتراف میکنم بیشتر از درس و هر کار دیگه ای عاشق والیبالم.. یعنی واقعااا عاشقمممم. و با وجود اینکه کنکور دارم اما حاضر نیستم تمرین های مداوم و بازی تو تیم رو بی خیال بشم حتی اگر به درسم لطمه بزنه و نتونم امسال قبول بشم! |
توی زندگی به جز درس عاشق چه کاری هستید؟ - gogooli - 05 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ
برنامه نویسی تحت وب (php و jquery و ...) مطالعه کتابهای انرژی مثبت تنیس دوست دارم ولی بلد نیستم و تا حالا بازی هم نکردم ![]() |
RE: توی زندگی به جز درس عاشق چه کاری هستید؟ - explorer - 05 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ
اینترنت پر سرعت و نامحدود و مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
توی زندگی به جز درس عاشق چه کاری هستید؟ - atenaa - 06 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ
عاشق اینکه هدفونم و بذارم تو گوشم و کل مسیرو اهنگ گوش بدم |
توی زندگی به جز درس عاشق چه کاری هستید؟ - zorro - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ
عاشق خرید کردن ![]() |
توی زندگی به جز درس عاشق چه کاری هستید؟ - A V A - 06 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ب.ظ
خوابیدن |