(۲۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ب.ظ)robot2050 نوشته شده توسط: (19 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: خراب کردیم رفت...!!! تیم حذق شد
زیاد غصه نخور
من ایران اپن ۲۰۰۹و۲۰۱۰ و۲۰۱۱ رو شرکت کردم تو این سه تا دوره هر بار جز سه تیم اول بودم.خوارزمی تیم میکرو موسمون ۲ با اول شدیم و.... مسابقات بی اعتبار داخل ایران رو دیگه فاکتور میگیرم.....با اینکه ۶ سال وقت گذاشتم هیچی واقعا هیچی هیچکدوم از این مدارک به درد سر کار رفتن نخورد.حتی بدون کنکور هم نتونستم بم فوق.خودم امتحان دادم وقبول شدم.اگه ایران اپن ۲۰۵۰ هم برگذار بشه بازم همینه واسه همینه که کلن دارم از رباتیک انصراف میدم به شما هم پیشنهاد میدم زیاد وقتتو هدر نده فقط تا حدی برو جلو که یه چیزی یاد بگیری.
مگه نفرات اول تا سوم جز نخبگان محسوب نمی شن؟ اگه جز نخبگان حساب بشی می تونی بدون کنکور بری مقطع بالاتر
تیم ما هم بعد سال ۸۸ هر کدوم رفت زندگی شو بسازه تا ببینیم کی می تونیم دوباره دوره هم جمع بشیم
ولی خوب درسته هیچ حمایتی نیست حتی مایی که جهانی پذیرفته شده بودیم کسی اسپانسر نشد ما بریم اون سال اتریش اما با این وجود یه عشقه که نمی شه ازش گذشت به امید اینکه خودمون به یه جایی برسیم که دست بقیه رو بگیریم
(۱۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: خراب کردیم رفت...!!! تیم حذق شد
می شه بگید تو چه لیگی فعالیت می کنید
ما شبیه سازی سه بعدی بودیم(یادش بخیر، بودیم)