نتایج مسابقات تا سال ۲۰۱۰ هست اما متاسفانه ۲۰۰۹ رو برداشتن
و واقعا هم همین طور است، در لیگ شبیه سازی سه بعدی فوتبالیست که ما شرکت کردیم، یک سال و اندی زحمت، از کلاس ها زدیم، ماه رمضان در گرمای اهواز رفتیم دانشگاه، تعطیلات عید دانشگاه بودیم، چقدر ترجمه، چقدر بررسی فرمول های ریاضی برای راه رفتن روبات، یک عالمه دوندگی دنبال اساتید، چقدر کارشکنی ها تحمل شد و ....، نرفتن مسابقات اتریش و ...
در مسابقات تیم هلندی Bats که توان شکست تیم ما را نداشت با تفاضل گل چهارم شد(تیم های اول تا سوم تیم های ثابت خارجی بودند) سایر تیم های ایرانی حاضر را نیز ما بردیم،تقدیر نامه هم گرفتیم، با اینکه سال اولی بود که در مسابقات شرکت کرده بودیم، حالا فقط کمیته فنی اون سال حاضر شده بپذیره که عنوان کنه ما در رده ۵تا ۸ قرارداریم، همین، و از نظر مسئولینِ هر نهاد و ارگانی تنها تیم هایی در ایران قابل حمایت هستند که اول تا سوم شده باشند فقط
(دوستان دست رو دلم نذارید که دستتون خونی می شه اینقدر در اینباره حرف دارم که نوشتنش یه کتاب می شه)
فقط جهت اطلاع دوستان، من نتایج ۸۸ لیگ خودمون رو فایلش رو از قبل یکی از بچه ها ذخیره کرده بود که تونستم پیداش کنم،
با کمیته فنی اون سال هم در مکاتبه ام تا ببینم خدا چی می خواد.
من این مدارک رو برای ارایه به دانشگاه چمران می خواستم
تو این مدت اینقدر برخوردهای ناجور دیدیم، که دارم شک می کنم آیا کار و تلاش ما ارزش داشته یا نه؟ فقط می تونم بگم تو کشور ما مثل سایر چیزها پژوهش و علم هم با دل خونی به دست می آید، البته همه ما که همیشه توکلمون به خدا بوده و سعی کردیم مثبت نگاه کنیم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این لینک رو سالش رو تا ۲۰۱۰ تغییر بدید جواب می ده
موید و پیروز باشید