من این ابزارهایی که گفتید + یه سری فیلترها + چند دستور دیگه فتوشاپ را کار کردم .
(۱۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: تصمیم گرفتم کمی عصا قورت داده تر حرف بزنم! اینجوره بهتره؟ راستش می ترسم از دستم در بره و بشم همون بی عصا قورت داده!
شما کدام را می پسندین؟ در تاپیک پرسش و پاسخ بهم بگید!
اگر حوصله تون نگرفت کتابی و رسمی بنویسید اشکال نداره . ما عامیانه هم دوست داریم(برای من فرقی نمیکنه) ! چون "رسمی نوشتن"وقت آدم رو میگیره و همش باید فکر جمله بندی و کلمه مناسب باشید
(۱۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: هر جا سخن از برنامه نویس می آید.... منظور برنامه نویس تحت وب است!
جدی گفتید یا تعصب صنف وب نویسها رو گرفتید؟
(۱۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: به خاطر بسپارید آن چه را مشاهده می کنید....
فکر کنم منظورتون توجه به جزئیات طراحی یک صفحه است.و اینکه صفحات مختلف رو با هم مقایسه کنیم و روی هر کدوم فکر کنیم.اینطور دیگه نیاز به حفظ نیست
چند سایت نسبتا شلوغ با داده های زیاد:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اگر وبسایتی سایر دوستان سراغ دارن بذارن.ممنون
شاید برای یادگیری و تمرین گرافیک این سایت مفید باشه.البته تبی هم که به صورت گام به گام یا سریع آموزش میدهند بد نیستند
یک نکته ای که در مورد کار با فتو شاپ هست اینه که حتما باید ابزارها و دستورات رو با
انجام یک پروژه عملی و کاربردی یاد بگیریم تا هم به قدرت اونها و هم به نحوه کارشون آشنا بشیم. در اینصورت هست که خودمون میتونیم با استفاده از همین چند ابزار محدود و دستورات کم ، خیلی ایده های جالبی رو پیاده کنیم
(۱۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: وقتی این نرم افزار را نصب کردید اصلا فکرش را نکنید که بخواهید تمام قسمت های آن را یاد بگیرد. چون امکان پذیر نیست.... اصلا راستش را بخواهید لازمتان نمی شود....
فتوشاپ را عکاسان، گرافیست ها، طراحان وب و.... استفاده می کنند....
شما فقط به چند ابزار از آن نیاز دارید....
راستش من قبلا پیش یک گرافیست بودم که کارش صبح تا شب طرح زدن با فتوشاپ بود . الان هم با چند تاشون همکارم.ولی ای تجربه رو بگم که اونها هم خودشون کامل این برنامه رو بلد نیستن!!! و هر روز میگن که چیزهای تازه ای ازش کشف میکنن!
یکم که با فتوشاپ کار کنیم متوجه میشیم که عمق نداره! چون ایده ها و طرحهای ما تمومی نداره
دوستای عزیز برای تمرین بیشتر میتونید اینتر نت رو سرچ کنید با کلید واژه photoshop totur یا learning photoshop یا هر چیز مشابه ، و از
پروژه هایی که در اون وبسایتها هست استفاده کنید.گام به گام آموزش داده. اون وقت به نحوه کار هر دستور و ابزار آشنا تر میشید