(۱۱ فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ب.ظ)IT SIROOS نوشته شده توسط: سلام بر همگی
منم یه سئوال داشتم رشته دوره کارشناسی من ایتی بوده الان میخوام برای ارشد درس بخونم به نظر شما میتونم هم ایتی شرکت کنم و هم گرایشهای رشته کامپیوتر یا اینکه فقط باید ایتی شرکت کنم
میتونی هر دو رو شرکت کنی / فقط بعد که قبول شدی چندتا درس جبرانی باید پاس کنی (اون درسهایی که تو کارشناسی پاس نکردی)
(۱۱ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ب.ظ)IT SIROOS نوشته شده توسط: ممنونم از شما دوست عزیز ولی رشته ایتی یه رشته شناوره همه میتونن امتحان بدن اما رشته کامپیوتر که شناور نیست میشه بیشتر توضیح بدین
کاری به شناور و اصلی نداره / مگه دفترچه رو نخوندی / اصلاً برو برق امتحان بده برو عمران یا هنر یا ریاضی یا آشپزی / فرقی نمیکنه
فقط کافیه یه مدرک کارشناسی از هر دانشگاهی با هر عنوانی و با هر رشته و گرایشی داشته باشی /
دفترچه رو واست میزارم / صفحه ۶ پائین صفحه بند الف بخون
ARSHAD-1-1391.pdf |
|
اندازه فایل: ۲/۳۱ MB |
الف) هر داوطلب بر اساس علاقه فقط می تواند در
دو کدرشته امتحانی (اصلی و شناور) ، ثبت نام و در امتحانات مربوط شرکت نماید. کلیه فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی مورد تأیید (
بدون توجه به نوع مدرک تحصیلی ) می توانند در آزمو ن ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل در رشته های امتحانی گروه علوم انسانی ، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی، هنر و دامپزشکی (بجز کدرشته های امتحانی که شرط عنوان مدرک تحصیلی مشخص، در آنان اعمال و در جدول رشته های امتحانی درج گردیده) ثبت نام و شرکت نمایند .
تحصیل در دوره کارشناسی ارشد منوط به قبولی در آزمون ورودی و گذراندن دروس پیش نیاز به تشخیص گروه آموزشی مربوط بوده و هزینه دروس پیش نیاز نیز توسط دانشجو پرداخت خواهد شد.