(۱۷ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۰ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: اگه درست یادم باشه، در درس روش تحقیق به ما می گفتند ۱ یا ۲ میلیون دانشگاه می دهد. ولی چیزی که در عمل دیدیم اگه مقاله بدهیم، استاد فوقش هزینه سابمیت و شرکت در کنفرانس،.. رو می دهد. البته استاد ما برای بعضی ها هزینه ویرایش مقاله رو هم داد و برای بعضی ها نه دیگه با خودش است!
برای دانشگاه ما این جوری نیست که اگه مقاله هم ندهیم به هر حال پرداخت شه، حالا نمی دونم در دانشگاه تهران چجوری است.
مطمئنید حقوق استاد راهنماها اینقدر کم است؟!
آخرین باری که یادم هست، به هر استاد هزینهی ثبتنام در "یک" کنفرانس خارجی رو میدادند ولی در مورد هزینهی سفرش گمون نکنم. البته منم شنیدم بعضی از دانشگاهها (مثل شهید بهشتی) به ازای هر مقالهی ISI یکی دو تومن به استاد میدهند (احتمالا به این امید که تعداد مقالات و وجهی بینالمللی دانشگاه بهتر بشه، در حالی که صرفا باعث میشه به خاطر بیشتر، تعداد مقالاتِ آشغال و پرت از علم روز دنیا بیشتر شود). ولی همهی این موارد جدا از بحث پژوهانه هست که بالا بحثش شد.
در مورد حقوق اساتید هم یک بار همینجا بحث شد و هر کسی یه مبلغی گفت. دوستی هم گفت که فلان شخص (که استاد تمام هم نبود) ۸ میلیون بعد از مالیات و ... میگیره ولی من هنوز باور نکردم چون حقوق یک دانشیار شریف (که استاد خوب و اکتیوی هم هست) رو خودم دیدم کمتر از این مقدار بود. اما اگه منظورتون این هست که به ازای هر دانشجو صرفا ۶۰۰-۷۰۰ تومن به استاد راهنما میدن، بله همین حدودا باید باشه چون من یک بار پرسیدم از شخصی و جواب شنیدم که قابل توجه نیست. البته اگه کسی استاد دانشگاه و اکتیو باشه، بخواد و حالش رو داشته باشه میتونه پول خوب در بیاره.