(۱۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: (10 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۶ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: (10 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ ق.ظ)liliyana نوشته شده توسط: بچهها من امروز فهمیدم می تونم از سهمیه فرزند جانباز واسه کنکور ازاد استفاده کنم من رشتهام نرم هستش و می خوام تهران شمال بزنم
بنظرتون دیگه درس نخونم؟؟؟؟؟؟؟
من تا الان طراحی الگوریتم و نظریه و ساختمان داده رو توپ خوندم یعنی دیگه بقیه رو نخونم؟تاثیر سهمیه انقدر هستش که من تهران شمال قبول بشم؟
برای خودمان که در کشور، به جای ارزش به اعتقادات، آن را وسیله ای برای فرار از درس خواندن قرار دادیم متاسفم....
اصلا برای چی می خواهید درس بخوانید؟ برای لذت؟ برای عشق.... ؟ برای کشــــــــــور؟!
جناب باد این حرفی که گفتین چه ربطی داشت؟؟؟؟ کسی که بهترین سال های جوانی شو بخاطر من و شما گذاشته رفته جنگ ...جونش و فدا کرده ...جانبازشده حق نداره فرزندش یکم امتیاز داشته باشه؟؟؟؟به نظر من هرچی واسه این عزیزان در نظر بگیرن بازم کمه
جنگ اگر برای من و شماست به درد نمی خورد. جنگ باید برای خدا باشد. کسی که خالصانه در راه خدا بجنگد از غیر او توقع هیچ ندارد.... اینکه تسهیلات باید داد بحث دیگر است... به جای سهمیه قبولی بهتر است به ایشان بن رایگان کتاب های تست و یا کلاس کنکور دهند تا حداقل درسی بخوانند و آزمون دهند.
وقتی ایشان می خواهند درس نخوانده وارد دانشگاه شوند و حتما به واسطه این امتیاز جایی مشغول به کار شوند آیا ایشان صلاحیت دارند؟! کسی که دروس پایه را نخوانده می توانند از پس تحلیل های دیگر برآید؟
من بحثم جنگ و تسهیلات نیست.... استفاده کنند....
بحثم این نگاه تاسف بار است که حالا چون این امتیاز هست من درس نخوانم.... آخرش چی؟!
الان به واسطه امتیاز از زیر درس خواندن فرار می کنند، فردا از زیر خدمت به خلق....
(۱۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۳۱ ب.ظ)liliyana نوشته شده توسط: مرسی فرزین جان بابت جواب قشنگت
جناب باد لطفا فقط برای خودت متاسف باش که از رسیدن موقعیت به کسای دیگه انقدر می سوزی که همچین حرفی میزنی
من خیلی زودتر از اینها باید از این موقعیتم استفاده میکردم ولی خبر نداشتم و الان فهمیدم که از این حق مسلمم باید استفاده کنم ولی عیب نداره ماهیو هر موقع از اب بگیرن تازست مطمِنم تو هم اگه میتونستی همین کارو خیلی زودتر از من میکردی و الان فقط از حسادت این حرفو زدی
خداوند بر ضمیر من و شما آگاه است....
شما را به خداوند می سپارم... اوست که
حق مسلم انسان را بدون ذره ای کم و کاست به انسان عطا می کند....
مرا همین لباس و همین کتاب های تست کهنه و کنکوری که امتیازم امید به خداست، بس است....