من خودم هم از این کتاب ها خیلی راضی بودم و به شما دوستان عزیز هم بشدت پیشنهاد می کنم :
محاسبات عددی ..................>پوران
نظریه زبان.......................>مقسمی
پایگاه داده..................>راهیان ارشد
الگوریتم......................>پوران
ساختمان داده....................>مقسمی عالیه . البته کتاب پوران هم خوبه ولی بعضی از فصلاش ضعیف توضیح میده و گنگه در کل همون مقسمی عالیه.
معماری و مدار و سیستم عامل چی بخونیم که خود آموز بفهمیم چی میگه ؟ از پوران که زیاد خوشم نیومد ، چون کلی میگه و به درصد فهم مطلب اهمیت نمیده . بقیه کتاب ها رو هم نخوندم اگه کسی خونده و خوب فهمیده بگه تا ما هم بریم بخریم و استفاده کنیم . خداییش بفهمیم هااااا
(۰۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ)navidghanad نوشته شده توسط: سلام
من این ترم فارغ التحصیل میشم واسه همین تازه از ۱۷ تیر که امتحانام تموم شه می خوام شروع کم واسه ارشد به خوندن
من کنکور ازاد رو امسال خوب دادم و احتمالم میدم به امید خدا قبول شم . اما می خوام حداقل یه سال واسه سراسری وقت بذارم. کتاب های پوران واسه ازاد فوق العاده بوداما واسه سراسری فک نمیکنم کافی باشه . واسه همین میخوام یا تمام جزوات (سجش و دانش و اکسین) رو بخرم یا پارسه واسه همین موندم کدوم رو انتخاب کنم کمکم کنین ممنون میشم؟
کتاب بخون عزیز
چند تا از کامنتای دوستان رو در صفحه ۲۰ و ۲۱ به بعد بخونی ، دستت میاد چی بخری و بخونی .
پارسه و اکسین خوبه اما در بعضی از دروس
در کل باید با کلکسیونی از کتابای پوران و مقسمی و راهیان ارشد و مدرسان شریف و پارسه و ... خودتو ارنج کنی واسه ۹۲ .
یادت باشه هر چی کلکسیونت قویتر باشه(نه شلوغ تر) استارتت قابل فهم تره و در ادامه این برنامه ریزی هستش که سرنوشتت رو مشخص میکنه . بعلاوه اینکه همیشه برای همه چیز تلاش کن . و اینکه دانشگاه آزاد رو من به شخصه قبول ندارم