(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: (28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: اگه همونایی رو که گفتم تا آخر تابستان بخونی عالیه . اگر برای هوش هم میخوای بخونی ، اگه تا حالا مدار الکتریکی نداشتی ، این درس رو توی تابستان برو کلاس .
من گرایشم دوره کارشناسی نرم بود.ولی برای معماری شرکت کردم و میخوام بکنم. دروس تخصصی معماری رو پارسال کلاس رفتم به جز انتقال که خودم خوندم. ولی هنوز احساس میکنم روی مدار الکتریکی تسلط کافی رو ندارم.ولی دو تا کتاب vlsi و دیجیتال هست که میخوام اونها رو هم از خرداد شروع کنم. نظرتون اینه که مدار هم در کنار اینها بخونم؟
ببین اگه توی VLSI و دیجیتال ضعیف نیستی و با مباحثش آشنایی پیشنهاد من برای کل تابستان اینه :
۱- نظریه لینز
۲- مدار الکتریکی
۳- زبان
۴- ریاضی مهندسی و یا آمار
۵- یه درس سنگین که خوندنش برات خسته کننده هست . ممکنه بعضیا بگن که اول باید با چیزهایی شروع کرد که راحت تره اما تجربه من میگه اگه سخت ها رو تموم کنی خیلی بهتره چون میدونی به زودی به درسای راحت میرسی و همه سخت ها رو تموم کردی . به قول برایان تریسی قورباغه رو قورت بده
* نظرم درباره CLRS با توجه به گرایشتون عوض شد . بنظرم میتونی نخونیش و بجاش روی مباحث دیگه ای سرمایه گزاری کنی و البته خواستی بخونی فقط مبحث مرتب سازی - Heap , درهمسازی رو بخون (مرتبه زمانی ها هم با اولویت کمتر چون توی کتابای تستی خوب این مبحث تشریح شده ).