(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ق.ظ)logana نوشته شده توسط: از مدیران محترم فروم خواهش میکنم در صورت امکان و با کمک کاربران عزیز یک لیست از بهترین کتاب های مرجع برای رشته ی IT و مهندسی نرم افزار قرار بدید توی اکثر فروم ها منابع این دو رشته در هم ریخته است و برای پیدا کردنش باید کلی صفحه مطالعه کنید
مدیران محترم لطفا یک تاپیک جدا با عنوان منابع کارشناسی ارشد این دو رشته قرار بدید
با تشکر
بعضی منابع خوب کاملا مشخص هستند و جای مناقشه نیست.بعضی ها هم چند تا معرفی شده و بستگی به این داره که سطح شما چطور باشه یا اصلا با کدوم کتاب راحت تر باشید
در مصاحبه ها بچه ها منابع خیلی خوبی معرفی کردند و اکثرا نقاط قوت و ضعف منابع رو گفتند
تاپیکهایی هم که روی یک منبع خاص بحث شده زیاده و هرکسی نظری داده.معمولا افرادی که منبع انتخاب کردند هین کار رو میکنند
اینکه من یا مدیری بخواهیم این کار رو کنیم فکر میکنم باز هم مشکلی رو حل نمیکنه(حداقل نظر شخصی خودم که همینه)چون من هم منابعم را از همین تالار و با توجه به نقاط قوت و ضعف خودم انتخاب کردم . از انتخاب بعضی ها پشیمونم.بعضی ها رو که اصلا به دست نیاوردم(مثل سیستم عامل پارسه)بقیه هم خوب بودند.
انتخاب منبع یه کار لحظه ای نیست
به نظر من اگر هم الان کلی پول تو دستتون باشه یک دفعه همه منابع رو تهیه نکنید(مگر پارسه بخواد پک کامل بفروشه!) بسته به نیازتون و با جمع آوری اطلاعات ، با شروع پروسه خوندن یک درس اون منبع را تهیه کنید