(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: بچه ها!
من تا حالا ۲ فصل از مدار الکتریکی خوندم
۲ فصل از محاسبات پوران
۵ فصل اول ساختمان مقسمی
معماری با جزوه استاد اجلالی تا اواسط کش خوندم
۳ فصل از ریاضی مهندسی
آمار هم دارم کلاس میرم
به نظرتون تاکی باید این درس ها رو تموم کنم؟
خیلی عقبم؟
شرایط من یکی هم بدتر و بهترش مثل خودته!!!
من ۳ روزه لای ی کتابم باز نکردم....نمی دونم چرا انگار همش فردایی هست ..همش فکر عقب بودن و دیر شرو کردن برای ارشد منو وادار می کنه استرسی بشم و انگیزم چند روزی از بین بره.... و کارم بشه باز دوباره استرسی شدن دیر شروع کردن+ نخوندن این چند روز . الان ک این صفحاتو می نویسم انقد وضعم داغونه ک اصلا جلوی صفحاتو نمی بینم چی دارم تایپ می کنم بس گریم گرفته.... خیلی وضعم خرابه. درد معده درد سر درد روحی ...همه از این فکرو خیالا تو این چند روز اومد ب سرم
من الان ۲ ماهه استارت زدم اما یادم نمی یاد عصر به بعد کتاب دستم باشه .. یا خوب خونده باشم هی فکر روزای از دست دادم هستم آخه من واقعا پارسال بیکار بودم تو همین روزا و نخوندم..... انقد وضعم داغونه این روزا.... هیچکی نمیدونه چجوری ام.
از بین این همه درس من
طراحی الگوریتم، برنامه نویسی ،نظریه،معماری، حتی زبان؛محاسبات،گسسته،آمار ،ریاضی مهندسی حتی یک برگم باز نکردم..... درحالی ک اگه پارسال اگه نصف و نیمم هر کدومو می خوندم الان خیالم تخت بود....فکر نظریه و آمار به این بزرگی منو دیوانه می کنه... ک حتی ب صفحه فهرستشم نگاه نکردم...... منم خیلی عقبم و خیلی وقتارو پارسال از دست دادم...
کمتر از ۷ ماه مونده و من اگه بخام آمر رو بخونم مثلا نصف وقتم ک رفته تا بخوام روش تسلط پیدا کنم.... کسی هست یعنی حتی ی ریاضی هم نخونده باشه تا حالا و صفر صفر باشه... فکر نکنم یکی پیدا شه ک اینظور باشه لا اقل ی ریاضی خونده
اصلا کسی مثل من پیدا میشه انقدر داغون
بچه ها ببخشید پرحرفی کردم ... و یا اصلا نباید حرفی میزدم اما .... بغض بودن توی گلوم ...
با آرزوی دست یافتن هر آرزویی با تلاش برای تک تک کنکوریا