زمان کنونی: ۰۶ دى ۱۴۰۳, ۰۶:۱۱ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

گروه ارشد ۱۳۹۲

نظرسنجی: در صورتیکه هدف شما ارشد ۹۲ هست ، متولد چه محدوده سال و جنسیتی هستید؟
مرد ، ۶۵- ۶۴- ۶۳ ، به قبل
زن ، ۶۵- ۶۴- ۶۳ ، به قبل
مرد ، ۶۶- ۶۷- ۶۸ ، به بعد
زن ، ۶۶- ۶۷- ۶۸ ، به بعد
الان تصمیم جدی برای ارشد ۹۲ ندارم.
[نمایش نتایج]

ارسال: #۷۳۶
۰۷ مرداد ۱۳۹۱, ۰۲:۰۶ ب.ظ
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲
(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:  
(07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط:  دوستان که کتاب قلی زاده خوندن به نظرتون این کتاب زیاد اشکال نداره؟
غلط تایپی چندتا داره(اوایل کتاب) ولی غلط هاش تابلو هستند و میشه پیداشون کرد. من ازش راضی بودم. کتاب خوبیه
ولی اخراشم غلط داره کم و بیش

من
در انتظـــــــــــــــــــــــــــار یک معجـــــــــــــــــــــــــزه...
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۷۳۷
۰۷ مرداد ۱۳۹۱, ۰۴:۲۴ ب.ظ
گروه ارشد ۱۳۹۲
اره تو فصل گراف هم داره. همون قضیه مسطح بودن گراف صورتشو اشتباه گفته

if things were easy to find, they wouldn't be worth finding
۰
۰
ارسال: #۷۳۸
۰۷ مرداد ۱۳۹۱, ۰۵:۱۹ ب.ظ
گروه ارشد ۱۳۹۲
سلام من دارم واسه کنکور آی تی میخونم ساختمان و طراحی مقسمی رو دارم و وقت خوندن clrs ندارم البته چی دیگه واسه این دو درس بخونم؟
۰
۰
ارسال: #۷۳۹
۰۷ مرداد ۱۳۹۱, ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۹ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط:  سلام من دارم واسه کنکور آی تی میخونم ساختمان و طراحی مقسمی رو دارم و وقت خوندن clrs ندارم البته چی دیگه واسه این دو درس بخونم؟

همون مقسمی خوبه.

There is no there there.
۰
۰
ارسال: #۷۴۰
۰۷ مرداد ۱۳۹۱, ۰۶:۱۷ ب.ظ
گروه ارشد ۱۳۹۲
چون داره it می خونه خوبه؟ مایی ک نرم افزار داریم می خونیم چی؟ حتما این clrs باید خونده شه تا فهمید!!! من همون ساختمان مقسمی و الگوریتم پوران دارم!!

۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990
ارسال: #۷۴۱
۰۷ مرداد ۱۳۹۱, ۰۶:۲۳ ب.ظ
گروه ارشد ۱۳۹۲
(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط:  چون داره it می خونه خوبه؟ مایی ک نرم افزار داریم می خونیم چی؟
از نصیر پرسیدم، انگار به زودی کتاب دکتر ابراهیم مقدم چاپ میشه (شایدم تا حالا شده) به نظرم سراغ مقسمی نرید، اگه خرید کتاب طورانی براتون مقدور نیست، دست کم دنبال این کتاب باشید.
۱
۲
ارسال: #۷۴۲
۰۷ مرداد ۱۳۹۱, ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط:  چون داره it می خونه خوبه؟ مایی ک نرم افزار داریم می خونیم چی؟ حتما این clrs باید خونده شه تا فهمید!!! من همون ساختمان مقسمی و الگوریتم پوران دارم!!

ببین بستگی به خودت داره. منم اول فکر کردم که باید CLRS بخونم. اما مقسمی خوندم و تا حالاش هم مشکلی از نظر مفهومی نداشتم!

بعضی وقتا هست یه مطلب مثلا درخت Heap رو نمیفهمی، اون موقع باید بری سراغ کتاب مرجع.

اما اگه کسی کلا ضعیفه، باید از همون اول مرجع بخونه تا قشنگ بفهمه چی به چیه.

من تو دانشگاه چند ترم ساختمان و طراحی رو حل تمرین بودم واسه همین مشکل مفهومی ندارم.

There is no there there.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: skygirl_00
ارسال: #۷۴۳
۰۷ مرداد ۱۳۹۱, ۰۹:۵۶ ب.ظ
گروه ارشد ۱۳۹۲
بچه ها!
من تا حالا ۲ فصل از مدار الکتریکی خوندم
۲ فصل از محاسبات پوران
۵ فصل اول ساختمان مقسمی
معماری با جزوه استاد اجلالی تا اواسط کش خوندم
۳ فصل از ریاضی مهندسی
آمار هم دارم کلاس میرم
به نظرتون تاکی باید این درس ها رو تموم کنم؟
خیلی عقبم؟

در کارگه کوزه‌گری رفتم دوش
دیدم دو هزار کوزه گویا و خموش
ناگاه یکی کوزه برآورد خروش
کو کوزه‌گر و کوزه‌خر و کوزه فروش
۱
۰
ارسال: #۷۴۴
۰۷ مرداد ۱۳۹۱, ۱۰:۱۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ، توسط skygirl_00.)
(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:  بچه ها!
۲ فصل از محاسبات پوران
۵ فصل اول ساختمان مقسمی
۳ فصل از ریاضی مهندسی
آمار هم دارم کلاس میرم
خیلی عقبم؟

شرایط من یکی هم بدتر و بهترش مثل خودته!!!

من ۳ روزه لای ی کتابم باز نکردم....نمی دونم چرا انگار همش فردایی هست ..همش فکر عقب بودن و دیر شرو کردن برای ارشد منو وادار می کنه استرسی بشم و انگیزم چند روزی از بین بره.... و کارم بشه باز دوباره استرسی شدن دیر شروع کردن+ نخوندن این چند روز . الان ک این صفحاتو می نویسم انقد وضعم داغونه ک اصلا جلوی صفحاتو نمی بینم چی دارم تایپ می کنم بس گریم گرفته.... خیلی وضعم خرابه. درد معده درد سر درد روحی ...همه از این فکرو خیالا تو این چند روز اومد ب سرم
من الان ۲ ماهه استارت زدم اما یادم نمی یاد عصر به بعد کتاب دستم باشه .. یا خوب خونده باشم هی فکر روزای از دست دادم هستم آخه من واقعا پارسال بیکار بودم تو همین روزا و نخوندم..... انقد وضعم داغونه این روزا.... هیچکی نمیدونه چجوری ام.
از بین این همه درس من طراحی الگوریتم، برنامه نویسی ،نظریه،معماری، حتی زبان؛محاسبات،گسسته،آمار ،ریاضی مهندسی حتی یک برگم باز نکردم..... درحالی ک اگه پارسال اگه نصف و نیمم هر کدومو می خوندم الان خیالم تخت بود....فکر نظریه و آمار به این بزرگی منو دیوانه می کنه... ک حتی ب صفحه فهرستشم نگاه نکردم...... منم خیلی عقبم و خیلی وقتارو پارسال از دست دادم...
کمتر از ۷ ماه مونده و من اگه بخام آمر رو بخونم مثلا نصف وقتم ک رفته تا بخوام روش تسلط پیدا کنم.... کسی هست یعنی حتی ی ریاضی هم نخونده باشه تا حالا و صفر صفر باشه... فکر نکنم یکی پیدا شه ک اینظور باشه لا اقل ی ریاضی خونده
اصلا کسی مثل من پیدا میشه انقدر داغون
بچه ها ببخشید پرحرفی کردم ... و یا اصلا نباید حرفی میزدم اما .... بغض بودن توی گلوم ...
با آرزوی دست یافتن هر آرزویی با تلاش برای تک تک کنکوریا

۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990
ارسال: #۷۴۵
۰۷ مرداد ۱۳۹۱, ۱۰:۳۰ ب.ظ

ببین انقدر خودتو اذیت نکن.
من هم سال قبل خیلی استرس داشتم. ولی به قول یه بنده خدایی می گفت تو میخوای ارشد بخونی که زندگیت بهتر بشه ولی در حقیقت داری اعصاب خودتو خراب میکنی برای ارشد.
استرس زیاد باعث میشه کاراییتو از دست بدی.
البته یکی باید این حرفها رو به خودم بگه Big Grin

۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: skygirl_00 , maryami
ارسال: #۷۴۶
۰۷ مرداد ۱۳۹۱, ۱۰:۳۴ ب.ظ
بچه هااینکاراباخودتون نکنید ، اگه ازالان میدون خالی کنید و اینجور استرس داشته باشید چند ما آینده میخواهید چیکار کنید ؟ Sad
باورکنیداین روحیه فقط فقط به ضررتونه هم از نظر روحی وهم ازنظر جسمی خدایی نکرده مشکل پیدا میکنید .
به عنوان یه دوست بهتون پیشنهاد میکنم اینطور مواقع دورکعت نماز بخونید وبا خدا درد ودل کنید تاآروم بشید وبعدش هم با توکل به خدا شروع کنید جلوبرید انشالله همه دروس خونده میشه .
قدرسلامتیتون هم بدونید .Smile
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: nomad:D , skygirl_00 , maryami , komkom
ارسال: #۷۴۷
۰۷ مرداد ۱۳۹۱, ۱۰:۳۷ ب.ظ
گروه ارشد ۱۳۹۲
بچه ها من هنوز شروع نکردم...چرا نگران از این هستید که عقبید؟به این نکته هم توجه کنید که اگه اینطوری فکر کنید که عقبید و بقیه جلو به رتبه خوبی نمیرسیدا...مثلا دوست من واسه کاردانی به کارشناسی از ترم ۳ میخوند ولی من نخوندم و تو ۲ هفته مونده به کنکور اکثر درسارو جمع کردم(نمیگم همشو)...پس فقط با برنامه کاری خودتون جلو برید و اینکه بقیه چقد خوندن و تا کجا خوندن براتون مهم نباشه..ایشالا همه موفق باشید...ایشالا شهریور منم شروع می کنم...راستی خودتونم باور داشته باشید و فقط به خدا توکل کنید...از شما حرکت از خدا برکت...خدا هیچ مزدی رو بی روزی نمیزاره....توکل منم فقط به خدا هستش...فقط خدا....
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: nomad:D , skygirl_00 , younes
ارسال: #۷۴۸
۰۷ مرداد ۱۳۹۱, ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط:  شرایط من یکی هم بدتر و بهترش مثل خودته!!!

....
اصلا کسی مثل من پیدا میشه انقدر داغون
بچه ها ببخشید پرحرفی کردم ... و یا اصلا نباید حرفی میزدم اما .... بغض بودن توی گلوم ...
با آرزوی دست یافتن هر آرزویی با تلاش برای تک تک کنکوریا

ببین نمی خوام زیاد خودم رو لو بدم که چقدر دارم داغون می خونم، حالا تو خوبه چند ماهه شروع کردی خوندن، من که خیر سرم از بهمن پارسال استارت زدم اما چشم روزت بد نبینه استارت زدن همان و مشکلات جدید همان، هر روز دارم به بی ارادگی خودم فحش می دم، که شاید مفید خوندنم بیشتر از ۶ ساعت بشه، اما کو گوش شنوا، من هم مثل شمام اولین بار خیلی از درس ها رو می خونم و وقتی هم دچار استرس می شم کتاب و می ذارم کنار، اما واقعیت اینه که باید دست از این مسخره بازی ها برداشت، با توکل برخدا اینقدر تلاش می کنیم و سعی می کنیم روزهای اوجمون رو به خاطر بیاریم تا بلاخره موفق بشیم، باز هم اعتراف به یه نقطه ضعف دیگه ام اینه که کلا باید زور پشت سرم باشه تا درس بخونم، این ریاضی مهندسی رو هم اگه زور کلاس نبود اینقدر خوب نمی خوندم
نمازو روزه هات قبول ، موفق باشی، التماس دعا
۰
۰
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: skygirl_00 , nomad:D
ارسال: #۷۴۹
۰۸ مرداد ۱۳۹۱, ۱۲:۳۷ ق.ظ
گروه ارشد ۱۳۹۲
ببینید بچه ها...
استرس داشتن برای کنکور بین ۱ تا ۲۰ درصد خیلی خوبه...
چون باعث میشه به کنکور فکر کنی و سعی کنی به درس توجه داشته باشی
ولی بیشتر نباید بشه...
چون اونقدر به کنکور فکر و سختی هاش فکر میکنی که کلاً فکرت برای درس خوندن از کار میوفته و بعد از یه مدت خسته میشی و دیگه نمیتونی حتی یه صفحه درس بخونی...
...
...
اونایی که بیشتر از ۲۰ درصد استرس دارن یه راه حل خوب بهشون پیشنهاد می کنم:
یه برنامه ی تقربیا ً آسون روزانه بریزید و سعی کنید به هر قیمتی که شده بهش عمل کنید
اینجوری مطمئن میشید که دارید برای کنکور تلاش می کنید و استرستون پایین میاد
امتحانش کنید و مطمئن باشید جواب میده Big Grin

آنجا که رویاها به حقیقت می پیوندند...مرا خواهی یافت. ------------------------- وضعیت : [تصویر:  53319_mrsbeasley.gif]
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e , nomad:D , skygirl_00 , parisa68
ارسال: #۷۵۰
۰۸ مرداد ۱۳۹۱, ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:  بچه ها!
۲ فصل از محاسبات پوران
۵ فصل اول ساختمان مقسمی
۳ فصل از ریاضی مهندسی
آمار هم دارم کلاس میرم
خیلی عقبم؟

حالا دوستان میشه بگید من تو چه وضعیتی هستم؟

۱
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کارنامه نهایی ازمون دکتری داخل سال ۱۳۹۲-گرایش معماری کامپیوتر انرژی مثبت ۱ ۴,۵۱۲ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
  کارنامه نهایی ازمون دکتری داخل سال ۱۳۹۲-گرایش نرم افزار انرژی مثبت ۶ ۱۰,۱۳۲ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
Lightbulb گروه ترجمه ی مانشت marvelous ۱۳ ۱۰,۳۶۱ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ziba_090
  گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ amir95 ۲۹۷ ۱۶۳,۵۵۶ ۰۶ فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: قاصدک۲۳
  لینک گروه تلگرام کنکور ارشد آی تی و کامپیوتر firstiped ۱ ۴,۱۴۱ ۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: kimia580
  گروه پر انرژی کنکور ارشد کامپیوتر و فناوری اطلاعات در تلگرام popreza94 ۲ ۶,۶۹۸ ۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: kimia580
  قبول شدگان گروه مهندسی کامپیوتر ۹۷ F.N.44 ۵۱ ۳۱,۹۱۰ ۰۷ مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
Thumbs Up گروه درسی آمادگی ارشد ۹۷ دختر مهربان ۵۹۶ ۲۹۲,۹۸۲ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ ۰۱:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: abolfazl pepco
  [memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها Farzamm ۱۷۱ ۸۵,۸۵۳ ۱۳ تیر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: omidah
  لینک گروه تلگرام ارشد آی تی arsin ۴ ۱۳,۳۰۳ ۰۸ تیر ۱۳۹۷ ۰۴:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: firstiped

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close