سلام دوستان. کسی می دونه این مشکل من چه جوری حل می شه؟
من چند وقت پیش از غصه و ناراحتی که داشتم تیروییدم کم کار شده بود که باعث اختلالات خواب هم می شه. کم کاریش خفیف بود. یه ماه دارو خوردم آزمایش دادم همین ماه پیش خوب شده بودم.
الان بعضی وقتا خیلی خوابم میاد نمی تونم درس بخونم. هیچ وقت تو عمرم خوابم زیاد نبوده هیچ وقت.
هی تو گوگل سرچ می کنم: "How to sleep less and study more"
چی کار کنم اینقدر خوابم نیاد؟ زیاد نمی خوابم اما یکی اینکه صبحها زود بیدار نمی شم نه اینکه خیلی دیر مثلا ساعت ۸ اما من کنکوریم باید صبح زود پا شم. یکی دیگه اینکه اگه کلاس داشته باشم وقتی میام خونه خیلی خستهام و احساس خواب آلودگی می کنم.
مثلا امروز بعد از ظهر نخوابیدم اما دیروز که خونه هم بودم اصلا بیرون نرفته بودم بعد از ناهار دیدم خیلی خوابم میاد چای درست کردم نخوابم اما بعد از اینکه چای خوردم یه کوچولو خوابیدم.
خب آخه وقت ندارم خوابم دیگه واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟
زیاد غذا نمی خورم همشم چای سبز می خورم. سرماییم هستم نگین بخاری رو خاموش کن یا پنجره رو باز کن. فریز می شم.
البته اتاقم زیاد گرم نیستااااااااا. تازه من خیلی از اوقات دست و پاهام سرده کلا سردمه.
وقتم واسه مرور درسا کمه. احساس خستگی و خواب آلودگیم وقتمو کمتر می کنه. ممنون می شم اگه تجربه ای در این زمینه دارین راهنماییم کنین. خیلی ناراحتم.