۰
subtitle
ارسال: #۱

فصل مشتقات جزئی...
سلام بچهها این فصل مشتقات جزئی چقدر سختته به نظرتون چه کتاب یا جزوه ای واسه این قسمت خوبه یعنی از سطح آسون شروع کرده باشه و پیش رفته باشه؟!
۰
۰
ارسال: #۳

فصل مشتقات جزئی...
من از روی جزوه پارسه خوندم. خیلی خوب توضیح داده . البته بعدش باید از روی یه کتاب دیگه مثل کتاب نصیر بخونید، چون به نظرم خیلی کامل نیست
۰
ارسال: #۴

فصل مشتقات جزئی...
من این ترم ریاضی مهندسی دارم و این قسمت و سری فوریه رو واسه میان ترم خوندم که چون استادمون فوق العاده خوب بود به نظرم خیلی بلدم ولی تست های این قسمت گویا سخته! من از روی مدرسان شریف می خونم هنوز کامل تست هایش رو نزدم ولی به آسونی قسمت فوریه نیست. مدرسان نکته های خوبی گفته.
ارسال: #۵

RE: فصل مشتقات جزئی...
(۲۳ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: من این ترم ریاضی مهندسی دارم و این قسمت و سری فوریه رو واسه میان ترم خوندم که چون استادمون فوق العاده خوب بود به نظرم خیلی بلدم ولی تست های این قسمت گویا سخته! من از روی مدرسان شریف می خونم هنوز کامل تست هایش رو نزدم ولی به آسونی قسمت فوریه نیست. مدرسان نکته های خوبی گفته.
مرسی. اما من مدرسان شریف ندارم کتاب نیکوکارو دارم! با کی ریاضی داری؟ من با عاشقی داشتم ولی جزوه رو میذارم جلوم هیچی یادم نمیاد... تو ۸۷ ای؟ من ۸۵ ای بودم
۰
ارسال: #۶

RE: فصل مشتقات جزئی...
منم اولش بااین فصل مشکل داشتم اما باید صبر داشته باشی وسعی کنی
من چون معادله مشخصه که مربوط به درس معادلات دیفرانسیله یادم رفته بود ذره اولش برام سخت بود اما الان حس بهتری نسبت به این فصل دارم.پس تمرین تمرین وتمرین کن .
من مدرسان رومیخونم بنظرم کتاب خوبیه
موفق وپیروز باشید.
من چون معادله مشخصه که مربوط به درس معادلات دیفرانسیله یادم رفته بود ذره اولش برام سخت بود اما الان حس بهتری نسبت به این فصل دارم.پس تمرین تمرین وتمرین کن .
من مدرسان رومیخونم بنظرم کتاب خوبیه
موفق وپیروز باشید.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close