این موضوعی که بنده بیان کردم علاوه بر جدی بودن(بر حسب تجربه ۴ ساله از ۵ نفر از قدیمیا) یه مزیت دیگه هم داشت
یکیش این که: همیشه واسم سوال بوده با این همه مدعی ارشد ... چرا قبولی های اینجور سایتها و وبلاگها کمه!!
که به جوابش رسیدم و اما پاسخ شما اعضا.
(۲۰ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اولش آدم یاد این موسسات نظر سنجی می افته که نتیجه انتخابات را پیش بینی میکنند.(البته من خودم طرفدار این هستم که دوستان کمتر اینجا برای وقت گذرونی بیان)
ولی دو سه خط پایینتر تبلیغ وبلاگ را که می بینه یاد تبلیغات بانکها می افته.
فقط این کلمه " پادشاهی" تو قرن بیست و یکم یک کم تاثیر تبلیغ را روی مخاطب کم میکنه.
بعدا" در وبلاگ که میری میبینی کلا" رفع اشکال و اینجور چیزا در کار نیست.بعد خب آدم متعجب میشه.
ببخشید که صراحتا" نظرم رو گفتم.
من که متوجه نشدم اصلا شما راجع به چه موضوعی حرف میزنی !
جناب مدیر کل .. اون وبلاگی که بصورت امضا در اومده تبلیغ نیست .. جون کار اون وبلاگ تموم شده و اصلا پست جدیدی در اون آپدیت نمیشه...من برای کمک به اعضا گفتم که شما کج نگاه کردی.
خواستی اطلاعاتت بالا بره ..سرچ کنی میبینی همین سایت ... پست های اون بلاگ رو کپی کردن و موضوع قرار دادن... پست های پارسال هم نگاه کنی بین ۱۹۰ تا ۲۱۰ متوسط نظر گذاشته میشد.
اینم از توجه من به شما که فکر کنم آرزوی شما بود.
یا علی
(۲۰ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: به حق چیزای ندیده و نشنیده
حدس میزنم شما جزء اون ۹۵% یی .. بخون که معطلی.امثال شما توی وبلاگ من توی این ۲ سال زیاد دیدم .. زیاد.
(۲۰ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۶ ب.ظ)homa نوشته شده توسط: ۵% هم خیلیه هاااا بعضی وقتا احتمال ۱% هم جواب میده چه برسه به ۵%
ایشالا شما و تمام این اعضا جزء اون ۵% باشید.
به جمله مسافر کوچولو هم توجه کن البته.
(۲۰ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ ب.ظ)nfe89 نوشته شده توسط: مرسی از مدیران که این تاپیک رو فیلتر نمیکنند و اجازه میدن لحظاتی شادی و خنده بین کاربران ایجاد بشه.
یادم باشه خندتو موقع نتایج ببینم ... شاد باش فعلا ...چند ماه بیشتر نمونده
(۲۰ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۲ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: بچهها حرف بدی نزده که! شاید عنوان جالبی انتخاب نکرده ولی اگه دقت کنید گفته اگه برای غیر رفع اشکال میاید اینجا و بی خودی وقتی که می تونید درس بخونید رو اینجا می ذارید این کارو نکنید! من کاری ندارم هدفش تبلیغ یا چیزه دیگه ای هست! ولی برای بعضی از بچهها لازمه چنین حرفی! بچه هایی که کنکور دارین! وقتتون رو الکی اینجا نگذرونید! اگه اینجا برای استراحت و تغییر روحیه هم میاین خوبه! ولی حدشو نگه دارید.
تبریک میگم به شما به خاطر درک و شعور بالای شما ... که مسئله رو طوری دیگه خوندید
-----------
خانومایی هم که راجع به شیرینی خورون صحبت میکردن ... انشاالله قبولی سال ۹۲ بشن..امسال آمادگی ذهنیشونه.