(۲۸ آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: برام شیوه تفکر دوستان فوق ۹۰ جالبه. برای به چالش کشاندن مانشت بهتر بود آماری از افتخارات خودتون ارایه میدادین. از تجربه شخصی که نمیشه نتیجه گرفت. من توی شریف اکثر بچههای مانشت رو میبینم. تعدادشون هم کم نیست. هر چند به طور کلی اعتقاد دارم که مانشت کاری برای این بچهها نکرده و تنها تلاش و توکل خودشون بوده که راهگشا بوده.
مانشت مانند مشعلی است که در رسیدن و طی طریق کمک میکنه ممکنه یکی از این مشعل درست استفاده نکنه و یا اینکه برای پیمودن راه متعالی اون به اندازه کافی نور نداشته باشه. به هر حال هر چیزی که داشتیم رو گذاشتیم. هیچگاه معتقد به عالی بودن و بدون نقص بودن نبودیم. استفاده ابزاری از اعضا نکردیم و همه چیز رو شفاف با اونها در جریان گذاشتیم. بارها نقدهای تندی به سایت و مدیران شده و سعی کردیم که حلشون کنیم. هر چند هنوز هم ایرادات بسیار زیاد است.
نکته جالب اینه که این تنها شروع مانشت است. ما برنامههای زیادی برای دوستان داریم که تنها با نیرو و قدرت اونها قادر به انجامش خواهیم بود.
آرزوی بهترینها رو هم برای کاربران مانشت و هم کاربران سایت فوق ۹۰ دارم. ان شا الله در رقابتی عادلانه هر کدوم از دوستان که لیاقت و تواناییهای بالاتری دارند پیروز شوند.
به خاطر پاسخگویی دوستان فوق ۹۰ مطلب رو باز میکنم که این حق رو داشته باشند.
دوست عزیز ... قبل هر چیز ممنونم که ظرفیت بالای خودت رو به عنوان ادمین نشون دادی و این پست رو باز کردی
اولا من قصد مقایسه یک سایت رو با وبلاگ نداشتم ... ولی خلاصه بگم:
وقتی نتونیم بشنویم ... یا گوشمونو به حقایق بگیریم پیشرفتی حاصل نمیشه ..
اونایی که میومدن این سایتو قبول شدن ... اینطور که مشهوده درگیر مسائل سرگرمی (جغد و جغد بازیو این حرفا) نبودن { هر چند میدونم الان به خاطر همین جملم الان کلی منفی میخورم، دل نازکن دیگه ..دوس دارن نازشون کنیم}
حالا اگه استثنایی پیدا شده از همین سرگرمیها رفته شریف ... نمیشه اقلیت رو الگو گرفت
و اما وبلاگ بنده: از وبلاگ من ۷ نفر دانشجوی ارشد: امیر کبیر - شریف -اصفهان - ... شدن که اوایل با وبلاگ من و در ادامه تماس تلفنی داشتن ..
وبلاگ من دقیقا وقتی تعطیل شد که همین بساطا پیش اومد ... اون عده ای که که درگیر بودن قبول نشدن و اون عده ای که دیگه نبودن قبول شدن
من قصدم از زدن وبلاگ fogh90 کمک بود ... برای همین تعطیلیش هم کمک بزرگتر دیدم و غیر از این هم نبود
به اون ۷ نفر قبولی و اعضای دیگه بلاگم هم گفتم: از این به بعد سایت مانشت واسه رفع اشکال...(چون قصدم کمک بود .. مطمئنا مانشت در طمینه رفع اشکال بسیار قوی کار میکرد)
خوشبختانه موفق هم شدم و شدن ... چند نفر از اون ۷ تا در این سایت مصاحبه شدن ... که حتی توی مصاحبشون گفتن کمک دوستمون تاثیر بسزایی داشته{ قصد تعریف از خودمو نداشتم ...قصد هم ندارم اونارو نام ببرم}
متاسفانه ما همیشه کمک رو وقتی میبینیم: که طرف بهت بها بده و ازت تغریف کنه ... حالا بیا و حقایقو بگو ...اینجوری میشه: ۳۰ نا منفی میخوریم ...
با خودم گفتم مسئله ای نداره ... انشالا که حرف ما زننده و حرف اونا درست تا قبول شن ولی حیف که ما حالا حالاها واسه قله رفتن کار داریم.
{ بزن اون منفی قشنگرو }
در ضمن ما انکار نکردیم اینجا سایت بزرگیه دکتر ... ما به نیت کمک به اعضا گفتیم اینجا به غیر از رفع اشکال اومدن مضره ...
حالا شما آقای ادمین .... سایت واسه اینکه بزرگتر شه .... همین بخشای سرگرمی واسه حرارت داشتن سایت مفیده ..به هر حال بزاریم سایت در حال فعالیت باشه ... حالا در هر زمینه ای.
بدرود