(۲۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: از همه ممنونم اما الان یه موضوع مهم برام پیش اومده و اون اینکه در این وقت کم نمیتونم وقتم را هم رو گرایش نرم و هم رو گرایش هوش بذارم .
نکته اصلی همین جاست .
از قدیم گفتن هر کس یه کار همه کار و هر کس همه کار هیچ کار
منظورم اینه که اگر کارها رو یکی یکی پیش ببری نتیجه دلخواهت رو میگیری اما اگر بخوای همه کارها رو با هم انجام بدی اخرش میبینی از هر کاری یه بخشی رو انجام دادی و هیچ کاری رو هم تکمیل نکردی .
الان هر چی تصمیم بگیری میتونی نتیجه رو عوض کنی . فقط بهت پیشنهاد میکنم اصلا به فکر دوتا کنکور نباش و کتابهای دو تا کنکور رو نخون اگر نمیخوای تجربه تلخ گذشته من رو تکرار کنی .
من امسال خودم خیلی مرد بودم بین نرم و هوش و تو هیچ کدوم هم مشکل نداشتم البته توی نرم برام راحتتر بود اخه با تخصصی های نرم مشکلی نداشتم اما با مدار الکتریکی هوش خیلی مشکل داشتم .
در هر حال امسال فقط تصمیم گرفتم هوش شرکت کنم با وجودی که مدار الکتریکی رو هم گذاشتم کنار .
مسئله من مسئله ظرفیت نیست چون به نظرم اگر علاقه داشته باشی با محدودترین ظرفیتها هم قبول میشی اما من بر اساس علاقهام انتخاب کردم و با وجودی که میتونم درسهای نرم هم در کنارش بخونم اما گذاشتم و تمام تلاشم رو فقط در یک جبهه به کار میگیرم چون اینجوری بهتر میتونم عمل کنم .
امیدوارم تصمیم درستی رو بگیری و صرفا ضرفیت ر و مبنا قرار ندی چون خیلی چیزهای دیگه هم هست که به نظمر از ظرفیت مهمتره .