(۲۴ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۵ ب.ظ)sharifIT نوشته شده توسط: سلام دنبال موضوعی برای تحقیقات پایان نامه ارشد میگردم. روی ۳ فیلد مردد هستم. اولی بیوانفورماتیک هست دومی سیستم های خبره و سوم Big Data . کدوم یکی رو میشه روش مانور بیشتری داد که بتونم مقاله خوبی ازش در بیارم برای پذیرش دکتری البته با فاند! میدونم میگین شاید رویایی دارم جلو میرم یا زیاد حرف میزنم. اما میخوام حداقل یک سالی روی این موضوع کار کنم تا پروژه خوبی از آب در بیاد. در پرانتز باید بگم متاسفانه من اموزش محور هستم برای همین دانشکده و اساتید کمکی بهم نمیکنن اما برای اینکه بتونم از جای مناسبی پذیرش بگیرم باید این ضعف اموزش محور بودن رو با یک تحقیقات شخصی و ارائه مقاله در حد همون پایان نامه های پژوهش محور انجام بدم و چون کسی رو نداشتم اومدم اینجا تا کمک بگیرم. خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید. ممنونم
سلام
اول خدمتتون عرض کنم من که الان ارشدم تموم شده میبینم آموزش محور بودن اونقدر ها هم بد نیست. مثلا نیازی نیست وقتتونو برای نوشتن تز و سمینار و ... تلف کنید. هدفتون نوشتن مقاله هست فقط. دومش اینه که استرس ندارید که به ددلاین ها برسید مثلا حتما دی سمینار بدید و ...
فقط هدفتون این باشه که تا یک سال دیگه مقاله بدید و سعی کنید به اون هدف نزدیک بشید. بنابر این آموزش محور بودن مزایا و معایب خودشو داره.
این موضوعاتی که نوشتید خیلی کلی هست. در مورد بایوانفورماتیک من برای مقطع ارشد و در کشور ایران توصیه نمیکنمش. چون اولا پیش نیازهایی داره و باید بخونید و چون فرصت خیلی زیادی ندارید سخت میشه. دوما مقاله دادن توش سخته. سوما دیتا توش مهمه و توی ایران تولید دیتای خوب بایو هزینه بره. کلا پیپرهای بایو رو ببینید خیلی هاشون بالای ۱۰ تا نویسنده دارن چون تیم های ترکیبی روش کار میکنن.
برای بیگ دیتا اگر منظورتون دیتاماینینگ و knowledge discovery هست خفن ترین کارها اینجا چاپ میشه و اگر دنباله این کارها رو بگیرید مطمئنا کار های به روزی خواهند بود.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.