(۱۵ بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۲۲ ب.ظ)azsxdcfv نوشته شده توسط: سلام دوستان برای پایان نامه میخوام روی موضوع تشخیص خواب الودگی راننندگان کار کنم، آیا موضوع خوبیه و محاسبات ریاضی کمی داره یا به راحتی میشه با متلب انجامش داد؟ راستی کسی دکتر شیری از دانشگاه امیرکبیر رو میشناسه؟اگر کسی اطلاع داره زودتر خبر بده خیلی نگرانم! ممنون
سلام دوستان،برای تحویل پروپوزال تا چندم بهن در این نیمسال زمان داریم تا ترم اضافه نخوریم؟ تاریخ تحویل مهمه یا تاریخ تصویب؟شدیداً به پاسخ این سئوال ها احتیاج دارم جواب بدید!
سلام.
من این تیپ کارها رو بیشتر با سیگنال های EEG دیدم که انجام شده. مثلا این را ببینید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ببینید پروپوزال رو وقتی تحویل بدید و توسط بخش پژوهشی تایید بشه شما اولین دفاع که می تونید انجام بدید دقیقا ۶ ماه بعدش هست. در بخش پژوهش دانشگاه هم هر دانشگاهی گویا متفاوت هست، بعضی هاشون ۲ هفته ای ، بعضی هاشون ۱ ماه و بعضی هاشون هم بیشتر ... ولی اکثرا من دیدم ۱ ماه طول می کشه. وقتی تصویب نهایی شد اولین دفاعی که می تونید انجام بدید دقیقا ۶ ماه بعدش هست.
این قانون هم واسه ما بود: تاریخ دفاع ازپایان نامه حداقل ٦ ماه پس از صورتجلسه تصویب است لذا اگر تاریخ دفاع پس از
٣٠بهمن درنیمسال اول و
١٥مهر درنیمسال دوم میگردد، حتما جهت انتخاب واحدوتمدیدپایان نامه درترم جدید به آموزش مراجعه نمایید