(۱۳ آبان ۱۴۰۰ ۱۲:۱۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: برعکس بعضی ها برای من یه آدم یه بعدی اصلا چیز بدی نیست. آدم های یه بعدی کارهای بزرگی کردن که زندگی من ازشون بهره میبره. به علاوه اسم اونا تو تاریخ مونده نه آدم های چند بعدی. شما نمیدونید که کارمند اداره ثبت اختراع سوییس کی بوده اما میدوتید انیشتین کی بوده چون تونسته نظریه نسبیت رو بیاره (الزاما نه به این معنی که انیشتین یه بعدی بوده. اما نیوتون تا جایی که من میدونم یه بعدی بوده).
اسم داوینچی هم توی تاریخ باقی مونده؛ ماری کوری تونست تو دو تا رشته نوبل بگیره؛ خیام و ابوعلی سینا حتی با سرعت ارتباطات اون زمان هم آوازه شون پیچید؛ استیو جابز و ایلان ماسک هم که معرف حضور هستن و ...
همین طور در تاریخ اسلام عنوان "علامه" رو داریم که معرف تسلط بر چند حوزه متفاوته.
شاید کارمند اداره ثبت اختراع سوییس، گمنام خوشحال بودن رو به معروف بودن ترجیح داده.
(۱۳ آبان ۱۴۰۰ ۰۹:۴۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: نگاهی که دیگران دارم مهمه؟! اگه اینجوره باشه بری تو یه شهر کوچیک تو ایران با آدم های فضول نباید یه قدم کج برداری.
این که بلد باشی در تنهایی خودت خوشحال باشی، خیلی مهارت مهمیه؛ به قول بوکوفسکی که میگه "من همیشه همنشین خیلی خوبی برای خودم بودم."
یا به قول فروغ:
دیر دریافتم که مسئول طرز فکر آدم ها نیستم
بگذار هرکه هرچه خواست بگوید
واقعا چه اهمیتی دارد؟
من در لاک خود راحت ترم
آن جا می شود آرام و بی دغدغه زندگی کرد.
ولی نمیشه اهمیت شبکه سازی (یا هر اسم دیگه ای که شما براش میشناسین) رو نادیده گرفت.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(۱۳ آبان ۱۴۰۰ ۰۳:۲۶ ق.ظ)Soldiers life نوشته شده توسط: واقعا نمیفهمم یه سری دیگه جشنو تولدو پاساز گردیو هر نوع مراسم عزا و عروسیشون و مسافرت های تفریحی شون به راهِ بعد اونوقت مایی که
خانوادگی توی این دوسال حتی لحظه ای ماسکمون رو بیرون در نیاوردیم ....
دوستان محتاج دعاتونیم ...
ان شاالله مساله مهمی نیست و به خیر میگذره
ماسک زدن ما رو از ویروس کرونا دور نگهداشت ولی از کلی ویروس و باکتری دیگه هم دور موندیم و سیستم ایمنی بدن از حریف تمرینی محروم شد.
به مناسبت گرامی داشت روز دانش آموز بیاین هکسره رو رعایت کنیم.