(۰۱ مرداد ۱۴۰۰ ۰۳:۳۵ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: گفته بود الان دیگه به سنِ ما مسیر مشخص لازم یادگیری نیست و چیزی پیش اومد هم سرچ میکنیم.
منم نمیدونم این کجاش پاک کردن داشت
دلیلم این بود که در اون متن میشد مقداری از age shaming دید که وقتی اون متن رو نوشتم بهش فکر نکرده بودم و بعدا دیدم که درست نیست به هر دلیلی سن شخص رو به رخش بکشیم، هرکی هر کاری توی هر سنی که دوست داره انجام میده و به هیچ کسی هم مربوط نیست
(۰۱ مرداد ۱۴۰۰ ۰۳:۳۵ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: پاک شدهی قبلیتر هم گفته بود اونجایی که هست دختراش سفید مفید هستند باب طبعش نیست و این حرفا.
این ادبیات مختص شما هست، بنده هیچ وقت در مورد دیگران اینطوری فکر نمیکنم که باب طبعم باشه یا نه ...
البته که شما با این برداشت، قطعا محتوای اون متن رو نمیتونستید درک کنید، پس رد شید و برید.
و جدای از این هم باز فکر کردم که به صورت درستی اون کاربر رو جواب نداده بودم که تصمیم گرفتم پاک کنم.
(۰۱ مرداد ۱۴۰۰ ۰۳:۳۵ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: جواب اون دوستمون هم که پرسیده بود کجایی، یه چیزایی پیچوند گفت به جز اصل جواب، که فنلاند هست.
این یک مسئله شخصی هست و من دلم میخواد میگم و اگر هم نخواد نمیگم، واقعا چرا توقع دارید من به این سوال جواب بدم؟ نا سلامتی شما هم در خارج زندگی میکنید و این مسئله باید براتون جا افتاده باشه! البته که بعید میدونم تاثیری در تفکراتتون داشته باشه، چون اگر داشت باز این پست که بیشتر جنبه فضولی داری رو به هیچ وجه ارسال نمی کردید. نکته دیگر اینکه در همین تاپیک گفته بودم که کجا رفتم و لزومی نمیبینم سر در تاپیک بزنم که فلانی هم رفته فلان جا!
جالبه که اینجا گفته بودم و هر دو کاربر Amir V و kilookiloo هم مرتبط بودن با پاسخم:
(۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۱:۵۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (11 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۱:۲۱ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: کاری یا درسی؟
کاری (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۲:۲۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: مبارک باشه. کجا به سلامتی؟
تشکر، فنلاند.