(۲۸ اسفند ۱۳۹۹ ۱۰:۳۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: بچه ها اخر ساله چه برنامه و پلنی برای سال جدید برای خودتون دارید ؟
یه آرزویی دارم که میخوام امسال با پلن و برنامه و دعا و نذر و نیاز و آش نذری هم زدن و صدقه و شب نخوابی و هر جادو جنبلی که شده بهش برسم و بعد از اون قول شرف میدم به خودم که دیگه هیچ آرزوی نکنم! اینقدر که این آرزو منو خوار و خفیف و ترسو و تو سری خور کرده این مدت. از ترس اینکه شرایط نریزه بهم هر خفتی رو از هر ناکسی قبول کردم این مدت. به این آرزوم برسم دیگه غلط کنم .
البته میدونم موضوع سوال تو برنامه و پلن بود نه آرزو و این دو لزوما یکی نیستند و انسان در هر حال برنامه ای داره. این به کنار.
اما سوالت منو برد به آرزویی که هم قطعا آرزومه و دوستش دارم هم لعنت بهش که اینقدر منو ترسو و بزدل کرده که این مدت از هر ننه قمری خوردیم و دم بر نیاوردیم!
به این آخرین آرزوم که برسم دیگه بعدش مهرم حلال جونم آزاد
این ساعت مانشت هم سالی شیش ماه درست کار میکنه بلاخره. این توفیق اجباری رو هم به همه مانشتی ها تبریم میگم الان واقعا ساعت ۳ و خورده ای هست.
در این زمینه مانشت پدیده ایه از اون نظر که بعضی ها با تغییر ساعت، ساعت جدید!! رو قبول نمیکنن و رو همون ساعت قدیم!! می مونن. اما توی پاییز بلاخره همه یک دست میشن اما مانشت در این مقوله برعکس عمل میکنه. ساعتش جدید میمونه تا اینکه باز برسه به بهار بعد! در این مورد وفاداری مانشت ستودنی هست.
آقا من در این لحظه ی حساس اعلام میکنم که سیگار رو برای همیشه ترک میکنم. اینجا مینویسم که ثبت بشود در تاریخ به صورت مکتوب. تاریخ و اینا رو هم که مانشت لطف میکنه میزنه و لازم نیست من چیز بیشتری بنویسم. دیگه سیگار نمیکشم، همین!