(۱۸ آذر ۱۳۹۹ ۱۱:۱۴ ق.ظ).:tarannom:. نوشته شده توسط: (18 آذر ۱۳۹۹ ۰۶:۲۷ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (18 آذر ۱۳۹۹ ۰۵:۳۱ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: چیکار کرده شادمهر؟
شادمهر سایت شرط بندی ورزشی و غیره ساخته تبلیغشو توی پیچش کرده. راستش من نمیدونم مشکلش چیه راستش به جز این که کار چیپی بوده
تو این شرایط داغون اقتصادی الان خیلیا آگاهی ندارن به این سایت ها. به اعتبار شادمهر وسوسه میشن میرن که مثلا پولشون و بیشتر کنن. همه زندگیشون و می بازن.
متاسفانه یه دیدگاه غلظ ما اینه که بهم دیگه به چشم بچه نگاه میکنیم نه آدم های بالغ که مسئول زندگی خودشونن...کسی که عقلش نرسه که پولشو اولویت بندی کنه میتونه همون پولو توی بورس ببازه که خیلی کم از شرط بندی و قمار نداره یا هزار جور دیگه... هرچقدر که شما توی سهام سود کنین معادلش ( با تقریب خوبی) یکی دیگه یا همین الان ضرر کرده یا در گذشته ضرر کرده یا در آینده ضرر خواهد کرد... اقتصاد امریکام ۳۰ درصد رشد پایدار نداره چه برسه به مملکت ما.
من اتفاقا اون زمان که زبان کده میرفتم دوران راهنمایی یک باشگاه بیلیارد تو راه خونه بود هر هفته من و دوستم همین مسابقات پیشبینی فوتبال را شرکت میکردیم اون زمان ها کاغذی بود... اتفاقا خیلی هم جالب بود و اوقات فراغت خوبی برای من بود میشستم بازیا رو میدیدم. همون زمان بعضیا میومدن صد تا برگه را هم زمان میخردین و کلی میبردن یا میباختن ولی من هر هفته فقط یک دونه برگه میخریدم...نمیدونم والا هرکی مسئول زندگی خودشه به نظرم در کل
البته این نظر شخصیمه و متوجه منظور شما میشم و احترام میگذارم