(۳۰ مرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۵۰ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: آقا بورس نابودمون کرد بورس برمیگرده یا نه؟
بورس کسیو نابود نکرد
صاحبان بورس نابودمون کردن
وگرنه همه چیی سرجاش بود و داشت درست پیش میرفت!
از اینکه بازار اصلاح درست حسابی نخورده بود ترسیده بودن, موقعیت خوبی بود تا هم کفسازی کنن و هم کسری بودجه رو از جیب سهامدارا یه ذره جبران کنن. همینکه اومد بلند شه ۲تا موشک نثارش کردن! و این عین بیشرفی و غارت بود. اونایی که خبرای آبنزده میرسه دستشون کیف خودشونو کردن تو این مدت! اصلاح و ضرر ذات بازاره به شرط اینکه به حق باشه نه اینکه یه عده نورچشمی قبلش باخبر بشن و زیر پای بقیه رو خالی کنن! و بدتر از همه اینکه با وقاحت تمام حاشا میکردن مینداختن گردن هیجان و رسانههای بیگانه و قاتل بوروسلی. و از این بابت خیلی حرص خوردم این مدت و سردرد عصبی گرفتم وگرنه ضرر جبران میشه بالاخره.
یه ریویو به اخباری که گذشت بزنیم:
- خبر محدود کردن داممنه نوسان به ۲%
- تکذیب خبر
- خبر عرضه پالایشی ها تحت صندوق ای تی اف در شهریور
- تکذیب خبر (رکب العظمی)
- خبر تایید عرضه پالایشی ها
- عرضهی سنگین سهام عدالت توسط کارگزاری بانک ملی
- کاهش ضریب اعتبار کارگزاری ها
- نهی کارگزاری ها از عرضه ی سنگین در زمان منفی بازار
- دستور کاهش فوری صندوق ها به ۵ درصد
- مهلت به صندوق ها تا پایان سال
- و امروز هم که تقریباً همهی موارد بالا یکجا حل شد!!
به اینها اضافه کنید کرش کردن هسته بازار در روزهای مهم رو
بازار کاملاً دستوری هست و بازار دستوری یعنی یه عده (خوبان+حقوقیها) هیچوقت در بازار ضرر نخواهند کرد و بقیه قربانی اینها هستن.
بگذریم؛
به
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
که نگاه کردم قشنگ آوردنش لب پرتگاه!
یه پولبک زورکی و الان به یه مو وصله!
با توجه به دستوری و رانتی بودن بازار من فکر میکنم فردا سبز باشه! سبز سیدی البته!
اکثر گروهها به سطح حمایت رسیدن, نمادهای بزرگ اکثراً بالای ۳۰درصد اصلاح داشتن
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
آر اس آی تا ۴۰ درصد فروکش کرده و البته تا به ۳۰ نرسه نمیشه بهش گفت اشباع فروش!
کندل ها از کف بولینجر بندز بیرون زدن.
سهامداران برخی نماد ها افزایش سهم انجام دادن
دلار باز کشیده بالا, فلزاتی مصل مس و روی و سرب همینجور یه کله دارن در بازارهای جهانی میرن بالا
حقوقی ها شروع به بلعیدن کردن
دولتی ها شروع به بمباران خبری مثبت کردن
اما قطعاً یه ضرب صعودی نمیشه تو این هفته فرصت واسه جابجایی سهام هست
خلاصه رشد شارپی به تاخیر افتاد!
در هرحال به کسی اعتماد نکنید و طبق تحلیل خودتون پیش برید. خیلی از کارشناسا خودشون ذینفع نمادهای خاص هستن. اگه پیدا شد از آدمایی کمک بگیرید که هم دانش دارن و هم وجدان.
منم باتجربه ی پایینم باز توصیه میکنم سمت سهمای کوچیک نرید فعلاً و پورتفولیوی خودتونو زیاد شلوع و دست و پا گیر نکنید
سراغ سهمایی برید که بنیاد قوی دارن و حجم معاملاتشون بالاست و خبرهای خوبی پشتشونه و ترجیحاً تو روزای منفی عملکرد بهتری داشتن
خیلی سریع به ترتیب اولویت اشاره کنم به بعضی نمادها و گروهها تا برید خودتون تحلیل کنید
گروه فلزات(فملی, فولاد, فخوز)
گروه پالایشی(شپنا, شبندر)
گروه خودرو(خساپا, خگستر, خودرو) کثیف ترین گروه!
گروه چندرشتهای(شستا, وبانک, وغدیر, وخارزم)
بقیه گروه ها (فارس, وپارس,پترول, پارسان, برکت, والبر... ) گروه معدن هم یادم رفته بود بگم(کچاد, ومعادن, کگل)
پورتفولیو پیشنهادی: ۴۰% شستا, ۲۵% شپنا, ۲۵% فملی یا فولاد, ۱۰% فارس
گور پدر خودرو!