(۱۸ فروردین ۱۳۹۹ ۰۹:۱۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: خدایا چرا یه ماوس درست و حسابی باید بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومن باشه؟
من سه چهار ماه پیش یه ماوس لاجیتک گرفتم یک و نیم! این عجیب نیست؟؟؟؟ اگه اونی که تو میگی درست و حسابیه، اینی که من گرفتم دیگه چی میتونه باشه؟؟؟!!!! البته ناگفته نماند مال من گیمینگ هست.
اینجا اصولا من از بچگی همین بوده هر چی میخریدم یه چیزی باید میبوده که برای خواهر و برادر کوچیکترم به درد بخوره. الانم این گیمینگه که خواهرم که میاد اینجا بازی کنه. ولی خداییش ماوس خفنیه.
الان که فکرشو میکنم میبینم من همیشه همینطور بودم، برای اطرافیانم فداکاری زیاد میکردم و هر چی داشتم و نداشتم به خاطر و مال اطرافیانم بود.
هفته ی دیگه تولدمه، دارم فکر میکنم خودم دست به کار بشم و پیش دستی کنم و برای خودم یه تولد خاص و غیر منتظره بگیرم. نه اینکه خودم سورپرایز بشم، میخوام لااقل خاطره ی این یه ماهی که به گندی گذشت فراموش بشه و یخرده از حال و هوای قرنطینه، با قرنطینه دربیایم. میخوام دیگران رو سورپرایز کنم.
شاید یه فیلم کوتاه کورونایی درست کنم. یه فیلم کوتاه حسابی. اینطوری یه خرده به اصل خودمم برمیگردم. یه حالی میکنم با هر چی که یاد گرفتم و به دردم نخورد. کسی ایده ی خاصی نداره؟
من دارم به وال ای فکر میکنم....