(۱۶ آبان ۱۳۹۶ ۰۴:۵۴ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: چطور میشه بخاطر به هم ریختن برنامه های چند روز (نخوابیدن شبا و خوابیدن روزا)، از خجالت پشه ها دراومد؟؟؟
+ دلمم نمیاد به این پاییز چیزی بگم و دق دلمو خالی کنم
ببینید به نظر من باهاشون گفتگو کنید و به یک تفاهمنامه و طرح اقدام مشترک دست پیدا کنید و راه حال جایگزینی بهشون ارائه بدید
توقع ندارید که برند بمیرند تا مایه ناراحتی شما نشوند؟
باهاشون صحبت کنید و به توافق برسید اگر هم به توافق نرسیدید به یک مرجع قضایی شکایت ببرید تا بینتون قضاوت کنند.
ادله کافی هم داشته باشید. خودتون رو برای چند لحظه بذارید جای اون پشهها، سعی کنید درکشون کنید.
(۱۶ آبان ۱۳۹۶ ۰۶:۱۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۶ ۰۴:۵۴ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: چطور میشه بخاطر به هم ریختن برنامه های چند روز (نخوابیدن شبا و خوابیدن روزا)، از خجالت پشه ها دراومد؟؟؟
یه دونه اسپری حشره کش براشون هدیه بخر تا از خجالتشون دربیایی
شما کجایید که توی این سرما پشه ها هنوز دست بر دار نیستن؟
احتمالا شهرهای گرم و مرطوب جنوبی هستن
البته شهرهای مرطوب شمالی یا کناره دریاچهها هم هوا گرمه هنوز
بعضی پشهها توی پاییز زیاد میشن و اصلا هم هدفشون تغذیه از خون ادمیزاد نیست. میاد یه قسمت شروع میکنه به مکیدن خون بعدش با خودش میگه اگه یه جای دیگه خوشمزهتر بود چی؟! تا صبح همه جای بدن رو امتحان میکنه و فردا که بیدار میشی فکر میکنی یه لشکر پشه بهت حمله کردن اما فقط یه پشه بوده که صبح هنوز سیر نشده
بعضی وقتا با خودم میگفتم با جای نیشها میخاد یه چیزی بهم بگه مثل این حروف U R L O S T ...
اون لحظه عصبانی بودم اما بعد از مدتی با خودم گفتم اگه من جای اون بودم همینکارو میکردم بهتره زیاد سخت نگیرم
یه بیحس کننده موضعی روی پام (foot) زدم گذاشتم بیرون رختخواب بعد خوابیدم . فردا صبح خیلی راضی بودم که هم من سود کرده بودم هم اون پشه بنده خدا. به مدت چند ماه بدین سان گذشت. و الان اون پشه دیگه مرده اما نسلی که از اون پشه مونده همیشه دعای خیر میکنند برای من که اینقدر سعی کردم درکشون کنم.