زمان کنونی: ۳۰ آبان ۱۴۰۳, ۰۵:۵۵ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۳۹۹۰۱
۲۸ مهر ۱۳۹۶, ۱۱:۲۳ ب.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۲۸ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۳ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط:  دوستان لپ تاپ من قاطی کرد یکبار با دکمه پاور خاموش روشن کردم خیلی طول کشید تا بالا اومد. موقع بالا اومدن یه صفحه نارنجی و سبز و رنگارنگ میومد نوشته بود installing new app
بعد دیدم ویندوز ۸برام نصب شده! من ویندوز ۱۰داشتم
اطلاعات درایوهام مونده. ولی فایلهایی که روی دسکتاپ داشتم همه پریدن.نرم افزارهایی که زمان ویندوز ۸داشتم موندن ولی نرم افزارهایی که بعد از نصب ویندوز ۱۰ داشتم پریدن
چرا اینجوری شده؟ چکار کنم؟

ویندوز اوریجینال لپ تاپتون ۸ نبوده که دستتون بره روی گزینه ی اوتو ریکاوری و اینا..؟ Huh
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۳۹۹۰۲
۲۸ مهر ۱۳۹۶, ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۲۸ مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۳ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:  
(28 مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۳ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط:  دوستان لپ تاپ من قاطی کرد یکبار با دکمه پاور خاموش روشن کردم خیلی طول کشید تا بالا اومد. موقع بالا اومدن یه صفحه نارنجی و سبز و رنگارنگ میومد نوشته بود installing new app
بعد دیدم ویندوز ۸برام نصب شده! من ویندوز ۱۰داشتم
اطلاعات درایوهام مونده. ولی فایلهایی که روی دسکتاپ داشتم همه پریدن.نرم افزارهایی که زمان ویندوز ۸داشتم موندن ولی نرم افزارهایی که بعد از نصب ویندوز ۱۰ داشتم پریدن
چرا اینجوری شده؟ چکار کنم؟

ویندوز اوریجینال لپ تاپتون ۸ نبوده که دستتون بره روی گزینه ی اوتو ریکاوری و اینا..؟ Huh

بله اورجینالش ۸ بود . یکسالی باهاش کار کردم حدود یکسال هم هست ۱۰دارم
نمیدونم چی شد. یکسری اطلاعات هم داشتم از گوشی بلوتوث میکردم رو لپ تاپ دیدم فرستاده نمیشه همشون کنسل کردم وسط کار. لپ تاپ دیگه هنگید.بعد هم اینجوری شد
ارسال: #۳۹۹۰۳
۲۸ مهر ۱۳۹۶, ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۲۸ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۱۰ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط:  بیماری نبستن tab پیدا کردم , ۵۰ تا tab باز میکنم کارم باهاشون تموم میشه نمیبندمشون بعد که میام ی tab خاص رو پیدا کنم له میشم Dodgy
۵۰ تا چیزی نیست که! من رکوردم ۲۶۰۰ تاست SmileCool
 سپاس‌گزاری شده توسط: kilookiloo
ارسال: #۳۹۹۰۴
۲۸ مهر ۱۳۹۶, ۱۱:۳۹ ب.ظ
خواهر زاده ام اومده میگه «اون کارتونی که نمیدونم اسمش چیه رو برام بذار». من الان باید چیکار کنم؟ Big Grin

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
 سپاس‌گزاری شده توسط: pioneer01 , Avril89 , RASPINA , James Sullivan , hun73r.9h0s7 , RangiRangi
ارسال: #۳۹۹۰۵
۲۸ مهر ۱۳۹۶, ۱۱:۴۳ ب.ظ
نظر شخصیم اینه که فروشنده ها همه دزد هستن، کلا هروقت میرم خرید حس میکنم دارم میرم بازار دزدا و باید حواسم باشه که کمتر ازم بدزدن Smile)
خارج اینطوری نیست به نظرم
 سپاس‌گزاری شده توسط: sss , pioneer01 , big cloud
ارسال: #۳۹۹۰۶
۲۹ مهر ۱۳۹۶, ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۲۸ مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۴۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  نظر شخصیم اینه که فروشنده ها همه دزد هستن، کلا هروقت میرم خرید حس میکنم دارم میرم بازار دزدا و باید حواسم باشه که کمتر ازم بدزدن Smile)
خارج اینطوری نیست به نظرم
نظر شخصی فروشنده هام اینه که مشتری ها فقط برای آزار اونها سوال میپرسن یا میخوان یه مدل دیگه رو مقایسه کنن.
کلا اعتماد اجتماعی رو به نابودیه.
 سپاس‌گزاری شده توسط: pioneer01 , RASPINA
ارسال: #۳۹۹۰۷
۲۹ مهر ۱۳۹۶, ۱۲:۴۲ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۷ ق.ظ، توسط pioneer01.)
(۲۸ مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۴۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  آیا با خوردن شلغم به تنهایی آدم سیر میشود؟؟
اگر تا زمانی که فرمان سیری از مغز صادر می شود بتوانید به خوردن ادامه دهید بلهSmile

(۲۸ مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  خواهر زاده ام اومده میگه «اون کارتونی که نمیدونم اسمش چیه رو برام بذار». من الان باید چیکار کنم؟ Big Grin
عه نمیدونید؟ Smile
اینجور مواقع هر چی بذارید میشینن نگاه میکنن. بعد بپرسید همینو میگفتی میگن آرررره خووودشهههه Smile

(۲۸ مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۲۹ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط:  
(28 مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۲۷ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط:  حال دل با تو گفتنم هوس است خبر دل شنفتنم هوس است
طمع خام بین که قصه فاش از رقیبان نهفتنم هوس است
شب قدری چنین عزیز شریف با تو تا روز خفتنم هوس است
وه که دردانه‌ای چنین نازک در شب تار سفتنم هوس است
ای صبا امشبم مدد فرمای که سحرگه شکفتنم هوس است
از برای شرف به نوک مژه خاک راه تو رفتنم هوس است
همچو حافظ به رغم مدعیان شعر رندانه گفتنم هوس است

اا شما فارسیم بلدین Big Grin
در حال یادگیری هستن Smile پشت کارشون خوبه با حافظ شروع کردنSmile ; )
 سپاس‌گزاری شده توسط: blackhalo1989 , WILL , RASPINA
ارسال: #۳۹۹۰۸
۲۹ مهر ۱۳۹۶, ۱۲:۵۷ ق.ظ
سیستمم را زدم ریستوری دوبار.... درست شد. ایول به خودم خخ
حتی بازی سوپرماریوم هم برگشت... حس میکنم موشک هوا کردم چون واقعا سرم تیر کشید وقتی ویندوزم به حالت قبل برگشته بود
این دوساعت به اندازه چندسال پیر شدم. چقدر لحظات بدی بود
 سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA , big cloud
ارسال: #۳۹۹۰۹
۲۹ مهر ۱۳۹۶, ۰۱:۰۵ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۵ ق.ظ، توسط pioneer01.)
We create our own reality because our inner emotional -our subconscious- reality draws us into those situations from which we learn, we experience it as strange things happening to us [and] we meet the people in our lives that we need to learn from and so we create these circumstances at a very deep metaphysical and subconscious level

Former astronaut Edgar Mitchell
 سپاس‌گزاری شده توسط: WILL , RASPINA
ارسال: #۳۹۹۱۰
۲۹ مهر ۱۳۹۶, ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۲۸ مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۰۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  برجام یه توافقه که یه متن داره و فقط هم همینه. دیگه روح برجام یعنی چی. مگه با ۵+۱ ازدواج کردیم که تعهدات اخلاقی نسبت به هم داشته باشیم.
شما با خدا عهد بستی که نزول نخوری,
حالا هروقت سودپول واست آوردن بجاش یه مشت شکلات بزار کف دست طرف مقابل , که مثلاً این پول رو بالا فروش اون شکلاتا گرفتی نه به عنوان سود پول !
اینجوری متن تعهد رو رعایت کردی! ولی روح تعهد رو زیرپا گذاشتی!
اتفاقاً اصل هر توافقی روحش هست.
وگرنه هر عهدی رو هرچقدر هم که قوی بسته شده باشه رو میشه دور زد!

ارسال: #۳۹۹۱۱
۲۹ مهر ۱۳۹۶, ۰۸:۲۰ ق.ظ
یه صبح پاییزی زیبا...............
+دمنوش به

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
 سپاس‌گزاری شده توسط: فاطمه سلیمانی
ارسال: #۳۹۹۱۲
۲۹ مهر ۱۳۹۶, ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۲۷ مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۵۹ ب.ظ)فاطمه سلیمانی نوشته شده توسط:  
(26 مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۵۴ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط:  ممنون میشم بفرمائید که از چه لحاظ از نظر شما شیوه ی مناسبی است؟
سلام ، در مورد اون شرکتی که شما رفتید را من نمی دونم چون انگیزه و شیوه استخدام را شرکت می دونه اما
خب به نظر من برای یه شرکت برنامه نویسی که حداقل یکی دو نفر برنامه نویس حرفه ای باشن بقیه نیروها مهمترین نکته پشتکار و تلاش و علاقه نیروهاش هست اگه کسی که یه برنامه نویس معمولی باش یعنی طرز ساخت جداول کار کردن با پروسیجر ها و اصول برنامه نویس را تاحدودی بلد باشه و حتی نمونه کار نداشته باشه اگه استخدام شرکت بشه با توجه به پشتکارش و اموزش هایی که ببینه می تونن موفق باشه ، بستگی داره که ملاک استخدام افراد بر اساس چی باشه اگر بر اساس پشتکار باشه هم شخصی که حرفه ای هست و پشتکار هم داره می تونه استخدام شرکت بشه و هم شخصی که متوسط هست و پشتکار هم داشته باشه می تونه استخدام بشه و یه شرکت با توجه به توانایی های خودش می تونه نیروهاش را جذب کنه.
بله حرف شما کاملا منطقی هست، ولی بر اساس تجربه کاری قبلی که داشتم بیشتر شرکت ها متخصص و علاقه مند نیاز ندارند ، بلکه یک آچار فرانسه همه کاره با حقوق بسیار کم نیاز دارند و این خیلی دور از ذهنه ، سوالاتی که پرسیده شد کاملا تئوریکال و به صورت عدم تخصص گونه و فقط نقطه ضعف دار بود ، این شرکت امروز که تماس گرفتند بنده قاطعانه گفتم اگر قصدتون یک طراح وب سایت مسلط به کلیه تکنولوژی ها هست که مسلط به sql و asp.net mvcباشه و حتی فتوشاپ کار خوبی هم باشه!!! بنده در صورتی مایل به همکاری هستم که حقوق تک تک تخصصها تخصیص داده بشه و استثمارگونه نباشه، فکر کنم خودشون متوجه شدن! دوستان از تجربه ی بنده پند بگیرید، بنده حدود ۵ سال شرکت های مختلف تهران فعالیت داشتم ، تحت هیچ عنوان اجازه ندید بیشتر از حقوقی که میدن از شما کار بکشن! کار بیشتر مستلزم حقوق بیشتره همینSleepy
 سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA , فاطمه سلیمانی
ارسال: #۳۹۹۱۳
۲۹ مهر ۱۳۹۶, ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۱ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط:  بنده در صورتی مایل به همکاری هستم که حقوق تک تک تخصصها تخصیص داده بشه و استثمارگونه نباشه،
بسیار عالی که اینقدر صریح خواسته اتون را گفتید
ان شالله شغل دلخواهتون را پیدا کنید

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
 سپاس‌گزاری شده توسط: big cloud
ارسال: #۳۹۹۱۴
۲۹ مهر ۱۳۹۶, ۰۴:۱۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹ مهر ۱۳۹۶ ۰۴:۲۲ ب.ظ، توسط blackhalo1989.)
(۲۹ مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۴۲ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:  
(29 مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۱ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط:  بنده در صورتی مایل به همکاری هستم که حقوق تک تک تخصصها تخصیص داده بشه و استثمارگونه نباشه،
بسیار عالی که اینقدر صریح خواسته اتون را گفتید
ان شالله شغل دلخواهتون را پیدا کنید
من بودم صریح می گفتم اما نه طوری که طرف گارد بگیره. هدف فقط گفتن حرف حساب نیست، ثمربخش بودنش هم هست.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
 سپاس‌گزاری شده توسط: crevice , فاطمه سلیمانی , big cloud , shahlaj , RASPINA
ارسال: #۳۹۹۱۵
۲۹ مهر ۱۳۹۶, ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۴ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط:  
(26 مهر ۱۳۹۶ ۰۶:۳۶ ب.ظ)so@ نوشته شده توسط:  
(26 مهر ۱۳۹۶ ۰۵:۳۳ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط:  # دیشب برای اولین بار ماست زدم! (زدم درسته، نه درست کردم Big Grin ) بعد امروز که رفتم بهره برداری کنم متوجه شدم شیوه نوینی در صنعت ماست بوجود آوردم که ماستم مثله پنیر پیتزا کش میاد؛ مثله ماست سِوِن کاله انگار هم خورده‎ست و مزه‌ش هم اختیاریه، یعنی بستگی داره از چه ادویه ای برای طعم دار کردنش استفاده کنی؛ خودش مزه نداره Big Grin
هشتگ میزنیTongue
برو نی نی سایت زده چرا ماست کشدار و شل میشه Big GrinBig GrinBig Grin
به جان تو تا قبل اینکه اینجا برخی کاربران اسم نی نی سایت رو بیارن من فکر میکردم این سایت برای مادران باردار و فارغ و نی نی هاشون هست؛ البته نه اینکه الان بدونم چی هست، ولی اون یقین قبلیم از بین رفته Big Grin

ماست درست کردنهای!! قبل از تو سوتفاهم بودBig GrinTongueTongueTongue

پناه می آورم به تو...
بعد از هرباران،بعد از هر زخم ،قبل از هراتفاق ،بعد از هر حادثه
و بگو جز تو چه کسی می تواند مرهم باشد بردلم ...

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۲۷۵ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۴۴,۲۱۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۳۰۰ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۶,۸۳۸ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۳۵ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۲۷ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۴۰ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۲۱ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۵۷۹ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۱۹ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close