(۰۷ مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۳۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: حتی یکی به اندازه من تکرو هم میگه: فقط وقتی میتونی بگی جامعه برام اصلا مهم نیست که بری تو غاز زندگی کنی! بالاخره پرت به پر مردم میگیره.
(۰۷ مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شامل فدا کردن چیزایی هست که به نظرم منطقی و عملی (حتی با معیار های غیر دینی و غربی) نیست.
بدون شک تاوان داره؛
اصلا امکان نداره یه آدم ایدهآلگرا تو دنیا داشته باشیم که واسه خاص شدن تو یک حوزه مشخص، خیلی چیزهارو فدا نکنه، حتما سختی و فدا کردن داره ولی اینکه آیا این فدا کردنها، منطقی هست یا نیست به تفکر و سبک زندگی مطلوب افراد بستگی داره و نمیشه یک نسخه عمومی رو برای همه پیچید.
خیلی شفاف اگه بخوام بگم، فرض کنید من میخوام تو یک المپیاد بینالمللی رتبه اول رو بیارم یا میخوام رتبه یک کنکور دکتری رو بیارم یا هر هدف مهم دیگهای، میخوام بگم من یک هدف مشخص دارم که مهمترین هدف زندگیم تو اون برهه هست که هیچ چیزی غیر از اون برای من دارای اون درجه از اهمیت نیست، من اگه همزمان با اون کار برم تو یک اداره استخدام بشم، نه تنها دارم یک کار متضاد با خواسته قلبی خودم رو انجام میدم که دارم از اون رقابت عقب میافتم، یا حتی اگه یک ساعت هم برم تو مهمونیهای خانوادگی هم همینطور، در واقع به همون نسبت که به امور متضاد میپردازم، دارم از هدف اصلی خودم دور میشم. حتی اگه بخوام با گفتن اینکه با انجام کارهای موازی میتونم کیفیت همه امور رو حفظ کنم، شاید بتونم خودم رو گول بزنم ولی نمیتونم حقیقت دنیا رو عوض کنم.
ممکنه شما بگی خب این نیازهای طبیعی انسان هست، باید برم فوتبال ببینم، باید خانواده رو ببینم، باید پول دربیارم، باید ازدواج کنم و اتفاقا طوری هم زمانبندی میکنم که به هیچ کدوم لطمهای وارد نشه، ولی حقیقت اینه که همچین چیزی تو دنیای حقیقی امکان نداره و نمیتونیم همه تخممرغهامون رو تو یک سبد، مرتب و در کنار هم داشته باشیم، فقط در صورتی ممکن بود که زمان نامحدود بود و چون نیست، در واقع هر لحظهای رو که داریم صرف موارد دیگه میکنیم، زمانی بود که میشد صرف رسیدن به هدف اصلی کرد، هر دقیقهای که صرف راه رفتن تو اون شرکت یا اداره میکنم، زمانی بود که میتونستم صرف مطالعه برای اون المپیاد یا آزمون و جلو زدن از یک رتبه دیگه بکنم. این واقعیت دنیاست، تلخ یا شیرین، امکان نداره بشه همه چیز رو در کنار هم و بالاترین کیفیت ممکن نگه داشت، حتی اگه "مردم" چنین نظری رو نداشته باشند.