(۰۱ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۳ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: بچه ها من با یه شخصی در مورد مسئله ای نظرشو پرسیدم خواستم نظر شما رو هم بدونم فرض کنید در اون موقعیت هستید !
داشتم موزیک ویدیوی نامه ای به فرزند رو از خواننده یاس گوش می دادم که سوالی به ذهنم رسید از طرفی که باهاش حرف می زدم بپرسم
از اون شخص پرسیدم اگر پدر و مادرت پیر شدن و تو خواستی ازدواج کنی چیکار می کنی با اونا می مونی با می بریشون خانه ی سالمندان گفت می برم خانه سالمندان !؟
نظر شما چیه ؟
ببینید هر نسلی از دنیا یک تیپ شخصیتی عجیب رو مد می کنه. یک زمانی پدرسالاری بود (لذا من دوران حال رو که می بینم به شدت باهاش موافق بودم ولی با درجه کمتر) بعد مادرسالاری و الان هم که فرزند سالاری شده و وضعیت اینگونه ...
قطعا با تربیت عجیب و غریب خانواده های ایرانی، این رو بگم که مطمئنا از هر ۱۰ خانواده، ۹تاش وارد سالمندان خواهد شد خصوصا در کلان شهرها، حالا ممکنه در شهرستان ها به دلیل اینکه افراد همدیگر رو می شناسند و میگن زشته و پشت سرمون حرف و ... کمتر باشه ولی از نسل من همه چیز بر میاد. حالا در سن ۷۰ نه، در ۸۰ و ۹۰ دیگه حتما ... چون واقع بین باشیم ما نسل خودمون رو خودمون می شناسیم، رودروایسی که نداریم.
متاسفانه نسل من با واژه "
صبر" بیگانه هست. انگار اصلا چیزی بنام صبر در مغزش وارد نشده، و اگر هم صبرشون به ایوب مثال می زنند قطعا شعاری بیش نیست. نسل من هر چیزی رو همون موقع می خاد، حتی نمی گذاره یک هفته ازش بگذره تا نتیجه بده و این خیلی بد هست.
نسل قبل ما، ۱۰ تا خانواده در یک خانه ۱۰ اتاقه ساکن می شدند و صدا هم از کسی در نمی یومد، همگی هم گلیم خودشون رو از آب بیرون می کشیدند، الان رو ببینید، طرف ۱۰۰۰ امکانات داره ولی هنوز راضی نیست و با مقایسه نادرست زندگی رو هم نادرست می کنند. ما هممون چشم هامون رو به جیب خانواده هامون دوختیم تا ما رو راه بندازند و اگر هم جونشون رو دادند بازم می گیم کم هست و اون یکی بیشتر از ما داره و ما چرا نداشته باشیم.
نمی تونیم قبول کنیم زورشون همین بوده و اینگونه افکار نادرست وارد ذهن بچه ها میشه و خانواده به فرزند اونقدر بها میده که آخرش فزرند دو دستی می گذارتش سالمندان. و بهانه میاره که من پول ندارم نگه دارم، من حوصله ندارم و هزار من بیخود دیگر ....
من میگم سالمندان جای بدی نیست ولی اگه طرف اونقدر پول نداشت که خودشم مجبور شد تو خیابون بخوابه، مادر پدره رو بگذره سالمندان درسته ولی برای رفاه خودش زندگی اونا رو بگیره قطعا درست نیست.
بهرحال نسل ما هیچی ازش بعید نیست ... ما فقط خودمون باید بشینیم رفتارهامون رو بسنجیم و عاقلانه و درستش کنیم وگرنه در حالت کلی اوضاع همین شکل که می بینید خواهد بود ...