یه روزى یکى میاد تو زندگیت و انقدر محکم بغلت میکنه که همه ى تیکه هاى شکسته شده ات، برمیگردن میچسبن به هم
قول
(۲۳ اسفند ۱۳۹۵ ۱۰:۳۰ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: ۱-بحث ها جوری پیش میره که انگار خیانت کردن یه قابلیته که خدا فقط روی پسرا اونو قرار داده !!
۲-از بیرون به این موضوع نگاه کردن خیلی ساده است; آدمی که خیانت کرده رو از زندگیمون میندازیم بیرون . ولی وقتی برای خود آدم پیش بیاد میتونه خیلی سخت تر باشه. شاید بیرون انداختن اون فرد از زندگیمون خیلی سخت تر از بخشیدنش و فرصت دوباره و سه باره دادن بهش باشه. شاید دلیل بخشیدن طرف این نباشه که بهش فرصت دوباره بدیم و فقط دلیلش ضعفیه که داریم و این ضعف هم از عشقی که بهش داریم میاد . میتونه خیلی دلیل های دیگه داشته باشه که وقتی از بیرون بهش نگاه میکنیم اصلا مشخص نباشه .
این چیزایی که توی بند ۲ عنوان کردین همش برای من واضح و مبرهن بوده .. منم گفتم دخترا نباید ضعیف باشن که ب خاطر ضعف و عشقی که دارن به همچین آدمی باهاش ادامه بدن
بودن با یه فرد نامناسب چه فایده ای داره وقتی هیچوقت کنارش آروم نیستی وقتی خوشحال نیستی و همش بهش شک داری ک نکنه بازم بهم خیانت کنه نکنه بازم داره چیزیو پنهان میکنه.. چرا فرصت بودن با فرد مناسب ک کنارش خوشحال باشیم رو از خودمون بگیریم درسته وقتی اونی ک خیانت کرده رو میخوایم کنار بزاریم سخته میدونم درد داره وابستگی بوده اما یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه ب قول شهاب حسینی
بعدشم ب هیچ وجه منظور من این نبوده ک پسرها خیانت میکنن اما دخترا نمیکنن هممون میدونیم ک خوب و بد هم توی پسرا هست هم توی دخترا..
اما به صورت فطری دخترا وفادارترن اینو من نمیگم اثبات شده کلا توی تحقیقات زیادی ک انجام شده