مولانا یه جوری عاشقی کرده که مابقی عشقا مسخره به نظر میرسه[/align]
(۱۵ اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۴۲ ق.ظ)mostafaheydar1370 نوشته شده توسط: بنده نه قصد هدایت کردن کسی رو دارم نه قصد گمراه کردن عیسی به دین خودش موسی هم به دین خودش هرگلی هم زدین به سر خودتون زدین ولی واقعا بعضی ها دیگه شورشو درو اوردن هر خزعبلاتی که به ذهنشون میرسه اینجا می نویسن من جمله همین رابطه که ادم حالش از شنیدن از این کلمه به هم می خوره جالبه خیلی ها از نماز روز اخرت و دین و پیغمبر هم دم می زنن .بابا جان ارتباط پنهانی مرد وزن نا محرم به هر نحو حرام عند الحرام است .
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
فقط اون جنس مونثی که دوست مذکر داره یک لحظه فکر کنه روز ازدواجش یکی بیاد پرینت مکالماتش بده دست طرف چه حسی بهش دست میده مطمئنا ارزوی مرگ میکنه
خلاصه دوما اینجا ی محیط عمومی هست دلیل نمیشه هرچی تو ذهنتون هست رو اینجا بگین خیلی ها هستن دوست ندارن این چرندیاتون رو بشنون پس لطفا قبح این کارها رو با نوشتن این چرندیات اینجا نشکنین که ممکنه دودش [align=left]تو چشم خودتون هم بره .
از ما گفتن بودپس خاموش باشید خدافظ
من با شما کاملا مخالفم
اینکه دوستان میان نظراتشون رو میگن خیلی خوبه ما که نباید جلوی افکار آدما رو بگیریم و اونا فقط مطابق میل ما حرف بزنن
ثانیا شما میگین ارتباط دختر و پسر حرامه بله منم قبول دارم ارتباط به اون شکل که شما فکر میکنید اشکال داره اما میخوام تجربه شخصی خودم رو بگم تا مشخص کنم چقد شناخت قبل از ازدواج مهمه..
من حدود دو سال پیش برای پروژه کارشناسی از یکی از بچه های ارشدمون کمک خواستم اما اون امنیت بود و دوستشو به من معرفی کرد که شبکه کار بود
بعد از مدتی دوستش به من ابراز علاقه کرد البته نه برای دوستی و قصدشم ازدواج بود
من با مادرم مطرح کردن ایشون گفتن چند بار بریم بیرون تا بشناسمش
قبل از اینکه بشناسمش تصوراتم در موردش خیلی خوب بود فکر میکردم واقعا از این آدم کامل تر وجود نداره البته فقط از روی حرفهای خودش و اطرافیانش به این نتیجه رسیده بودم
اما وقتی چند بار رفتیم بیرون و صحبت کردیم فهمیدم اون آدمی که نشون میده اصن نیس حتی دوست نزدیکشم نمیدونه چه جور آدمیه مثلا پیش من از دوستش بدگویی میکرد در حالیکه هم دانشگاهی من خیلی از اون تعریف میکرد
یه سری رفتارها ازش دیدم که همش به من هشدار میداد این آدم مناسب من نیس
نمیخوام بگم آدم بدی بود اما ب من نمیخورد
الان که فکرشو میکنم میبینم اگه من چند بار باهاش بیرون نرفته بودم و محکش نزده بودم و کار به ازدواج میرسید رسما بدبخت میشدم و کارم به طلاق میکشید
برای همین مامانم میگه هر دفعه ی دیگه هم ک کسی بهت گفت میخواد باهات ازدواج کنه باید باهاش بیرون بری و حرف بزنی حداقل ۶۰ ساعت صحبت کنی
دیگه گذشت اون زمان که دختر و پسر همدیگرو سر سفره عقد میدیدن
همینجوری آمار طلاق بالاست بهتره ماها دیگه بهش اضافه نکنیم