(۲۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۴۰ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: اومده ساقه های گل عزیز مامانمُ شکسته -_-
ای بابا! امان از پیشداوری!
![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
من تاحالا به چشم یه قمری مظلوم که مورد ستم واقع شده میدیدمش!
![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
نمیدونستم تا این حد موجود بدجنس و پلیدیه!
(۲۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۲۶ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: امیدوارم هیچ وقت و هیچ جا و به هیچ شکل هیچ فرمی از من به شما نرسه ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
یه کم بیشتر تاکید میکردید!
(۲۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۲۶ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: به نظرم ادم یا هنر و ذوق هنری تو وجودش هست یا نیست یعنی اکتسابی نیست ، برای من هم کلا نیست
.
حالا شما زیاد غصه نخورید، در عوضش برنامهنویس خوبی هستید...
![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
کلا من از ترم اول دانشگاه، بهترین و کاردرستترین برنامهنویسهایی که میبینم نمیدونم چرا انقدر تو طراحی واسط و دقت تو جزئیات بصری بیتوجه عمل میکنن، همیشه هم برام سواله که این افراد نمیخوان زیاد روی این موارد تمرکز کنند یا اینکه واقعا اگه هم بخوان بازم نمیتونند.
جدا از این مورد حالا اصلا کی گفته یه نفر در آن واحد هم باید طراح و هم برنامهنویس خوبی باشه؟ به نظر من هر کدوم از حوزهها انقدر گسترده هستند که اصلا لزومی به این کار نیست، یکی دیگه از چیزهایی که خیلی علاقهمند به آتیش زدنشون هستم (
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
) بعضی از این آگهی استخدامی شرکتهاست، که مثلا برای استخدام یه فیلد در زمینه وب، هم میخوان طرف آنالیست باشه، هم گرافیست باشه، هم کدنویس Client Side باشه، هم برنامهنویس Server Side باشه، هم SEO کار باشه! هم امنیتکار باشه! بعد اسم کلی از این تکنولوژیهای جدید رو هم اون تو مینویسه که بگه بعله ما هم آره! مثلا خیلی با کلاسیم!
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
کسی که اینارو با هم تو یه فیلد نوشته، مطمئنم که خودشم نمیدونه چی نوشته!
اما در مورد ذاتی یا اکتسابی بودن به نظرم من واقعا بخش زیادیش ذاتی هست اما تا حد خیلی خوبی هم میشه به صورت اکتسابی پیش بردش (حداقل خیلی بهتر از وضعیت اولیه)، اونی که ذاتا در وجودش هست و مثلا داره UI یه App رو کار میکنه، بدون اینکه مفهوم یا حتی اسم تناسب یا تقارن یا هارمونی رنگها رو شنیده باشه، به نظرم میتونه اجراش کنه اما اونی که تو ذاتش نیست و آموزش هم ندیده اجرا نمیکنه و نتیجش هم دیگه واضحه و زیاد میبینیم.
اما به نظر من از طریق آموزش میشه وضعیت نفر دوم رو خیلی بهتر کرد، حداقل اگه طراح خلاق و فوقالعادهای هم نشه، قول میدم تو کارش کمتر خطا پیدا شه، مثلا تو گرافیک استفاده از فونتهای متعدد توی یک کادر به عنوان خطای خروج از استاندارد تلقی میشه، اما بعضیها فکر میکنن مثلا خیلی کلاس داره که بیان از ۵ فونت مختلف و کاملا بیربط و نامتوازن تو یک طرح یا UI استفاده کنن! یا مثلا طرف میاد از فونت سبز فسفری یا قرمز روی زمینه مشکی استفاده میکنه!
![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
(خطای خورندگی رنگی و طبیعتا کاهش خوانایی)، خب جلوگیری از این خطاها که خلاقیت نمیخواد، یادگیری میخواد، مثل کسی که خطش بده، میره کلاس خطاطی، اون فرد شاید یه خطاط حرفهای نشه، اما حداقلش اینه که دیگه خوندن خطش Endocing هم نمیخواد!
(۲۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۲۶ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: کلا من کامل ترین جزوه رو همیشه داشتم ولی کسی رغبتی برای گرفتن جزوه ام نداشت
.
شگفتا! شگفتا!
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شکستهنفسی میکنید؟ دخترها که معمولا ذوق هنری و خصوصا دستخط خوبی دارن! من همیشه به اون خودکارهای ۱۲ و حتی در مواردی ۲۴ رنگ (
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
) که باهاش تو دانشگاه جزوه مینوشتن حسودیم میشد!
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
)))