(۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۵۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اشتباه اینجاست که فکر می کنید کنکور یعنی معلومات. در حالی که هوش عاطفی هم تاثیر داره.
ضمن اینکه اصلا معلومات یعنی چی؟ ساده اندیشانه است که کنکور رو فقط همین چند ماه مطالعه ببینید. بعضیا از سالها قبل سرمایه گذاری کردن روش.
باید به سنجش افتخار کنیم چون با این حرف شما قوی ترین نهاد آموزشی هست که میتونه سوالاتی طرح کنه که علاوه بر معلومات مربوط به رشته هوش عاطفی هم برای حل کردنشون شرطه... این حرف خیلی خنده دار بود چون هیچ خلاقیتی تو سوالات کنکور نیست، یا سوالات تکراریه سال های قبله یا سوالات اشتباه...
معلومات یعنی دانسته ها یعنی دانسته هایی که یه شخص از رشته خودش داره
من کنکور رو همین چند ماه نمیبینم کسی که چند سال (از دوره کارشناسی) روش سرمایه گذاری میکنه هم برخواسته از همین نظام آموزشیه، یعنی داره راه غلط رو میره، کسی بخواد تو کنکور نتیجه بگیره باید راه غلط رو بره حالا اگه کسی براش این تحصیلات ارزش داره خوب دوست داره راه غلط رو بره
(۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: بله همینو گفتم دیگه (:
گفتم معلومات تنها کافی نیست. چیزای دیگه هستند مهارت های دیگه. ولی حالا شما میگید اصلا معلومات چیه. اینم درسته. باید ببینیم منظور از معلومات چی هست.
کسی رو می شناسم که پایه اش خیلی قوی بود (دوباره میگم این پایه قوی بودنه حتما کافی نیست). برای کنکور کارشناسی منظورم هست. از اول همه ی سوالات رو بدون اینکه بخواد فرمولی رو حفظ کنه حل می کرد. سوالات مثلثات رو با شکل کاملا حل می کرد. نمی گم این روش حتما خوبه. هر کسی یه روشی داره. منظورم این هست که انقدر تو مباحث عمیق و مسلط شده بود که دیگه مشکلی نداشته باشه. اینم در حد یک سال نبود می تونم بگم از دوران راهنمایی پایه اش قوی بود و در دبیرستان هم این روند ادامه پیدا کرد.
منظور از معلومات واضحه دیگه منظور دانشته های شخص تو رشته مربوط هست
ما آدما همیشه فکر میکنیم راهی که گذشتگانمون رفتن راه درسته واسه همینم وقتی یکی میاد اون راه رو نقد میکنه بقیه کورکورانه رد میکنن نظرشو
چرا به خودمون زحمت نمیدین یه درصد فکر کنیم که این راه اشتباس، چرا... چون این راه راحتتره. اگه یه لحظه تفکرات تعصبی خودتونو کنار بذارین و بی طرفانه درموردش فکر کنین شاید این نظر رو نداشتین