(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۲ ق.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: اموالی که بعد از ازدواج به دست اومده.
ببینید آقای بلک کلا شما ازدواج رو معامله تجاری میبینید درحالیکه ازدواج یعنی انتخاب شریک زندگی. اسمش روشه.. ینی دو نفر با هم یک زندگی مشترک رو تشکیل میدن و زحمت میکشند براش.
حتی اگر همسر آینده شما یک خانوم خانه دار باشه باز تو شغل شما ایشون همیار شما هستند. این اموال بعد از ازدواج شاید به این خاطر باشه. مدیریت خونه برعهده زنه و مدیریت مالی هم برعهده مرد. پس هر دو دارند زحمت میکشند.
مهریه کلا دیگه اون معنی قشنگ خودش رو از دست داده. مشکل اینه جامعه ما بین سنت و مدرنیته مونده. چه زن ِ امروز که ما باشیم و چه مرد امروز که شما باشید نه میتونیم سنتی باشیم نه کاملا مدرن. و به خاطر همین موقع ازدواج انقدر توقات عجیب از طرف مقابل خودمون داریم.
اولا که مگه اموال قبل از ازدواج پسر چقدره؟ اگه قبل ازدواج مالی داشت که مهریه رو بالاتر میبرد. صحبت من اینه که اصلا مالی نداره که بخواد مهریه کنه. بعدم من گفتم که مشکلی با نصف نصف ندارم باز شما چرا در جهت نظر من استدلال می کنید؟ من که خودم میگم موافقم.
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۴ ق.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: منم قبلا بهتون گفتم مهم علاقه است حالا شما میخواید همه چی رو با دید دو دو تا چهار تا ببینید مشکل خودتونه ، یعنی چی جنبه ی قانونی داره نمیشه با عشق و عاشقی بهش نگاه کرد؟ دارم میگم اصلا خودمو میگم که نگن جمع بست و اینا ، اگه به شخصی علاقه داشته باشم و به ملاکایی که برای ازدواج دارم بخوره بله مهریه و... واسم مهم نیست .
بعدم من درباره ی طلاق صحبت نکردم و عرض کردم در هر حالتی اموال نصف نصف .
تو فامیل ما مرد در مسیر زندگی قسمتی از اموال رو به اسم زن می کنه. نه به طلاق میرسه نه به مرگ یکی از زوجین.
مهریه اگه دو دو تا چهار تا نبود آدم رو به خاطرش به زندون نمینداختن! شما حاضرید اندازه ۱۰۰۰ تا سکه به همسرتون چک روز بدید؟ مهریه هم مثل همینه. مثل چک میمونه جنبه قانونی داره.
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۷ ق.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: نه کسی در مقابل مهریه جهیزیه نمیاره. چون جهیزیه برای خود زنه. اگر مرد وزنی بعد از ازدواج از هم طلاق بگیرند زن جهیزیه خودش رو هم پس میگیره از مرد علاوه بر مهریه.
مهریه بیشتر برای همین حق و حقوقیه که گفتم.
دیدم پدر من هم همین دیدو داره. من با مهریه شدیدا مشکل دارم یعنی حس میکنم به عنوان یک خانوم خرید و فروش میشم انگار! و واقعا توهین به شخصیتم میدونم این مهریه های نجومی رو.. ولی به پدرم که گفتم در عوض خواستگارم حق و حقوق برابر رو بده و مهریه نمیخوام پدرم گفت همینو بگم که برچسب میزنن بهت و میگن فلانی از حالا به فکر طلاقه! یه درصد هم فکر نمیکنند با مهریه کلا مشکل داری به خاطر همین این رو مطرح کردی. مهریه هم کلا نداشته باشی پس فردا خدای ناکرده مشکلی پیش بیاد دستت به هیچ جایی بند نیست.
گفتم که ما همه بین سنت و مدرنیته میدونیم و نه میتونم یکیشون رو انتخاب کنیم نه میتونیم هر دو رو با هم داشته باشیم وگرنه اصل اینه دختر و پسر همدیگر رو بخوان. همدیگر رو بخوان با هم زندگیشون رو سر و سامون میدن. باقی مسائل همه به مرور زمان حل شدنی هستند.
این حرف شما جواب اون کاربری هست که میگفت صادقانه برم بگم وسعم در همین حده
چقدر پستا زیاد شده. قاطی گردم!
ما هر چی اینجا تو سر و کله همدیگه بزنیم فایده ای نداره. مهم این که طرف هر کدوم از ما چه جور آدمی باشه. حتی اگه همه کاربرای اینجا به یه نتیجه واحد برسن بازم قرار نیست طرف شما الزاما اینطوری فکر کنه.