(۲۸ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۸ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: (28 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۴ ب.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: یعنی تکلیف چیه؟؟خدا چه جوری باهامون برخورد میکنه؟؟!هوامون رو نداره!؟
نمیدونم! من تو مواردی بیشتر از این حرفها هم شبهات زیادی دارم !! البته به خودم حق نمیدم مطرح کنم . هرکسی اعتقاداتی داره و واسش ارزشمند هستش و باید بهش احترام گذاشت !
فقط میگم خدا به شیعه یا سنی بودن، مسلمان یا مسیحی بودن ما کاری نداره، اون مارو به خاطر اعمالی که وجدانمان نیز بهش گواهی میده بازخواست میکنه!( این فقط اعتقاده من هستش )
بحث های عقیدتی رو کلاً تو جاهای اینجوری نمیشه بررسی کرد چون ممکنه یه نفر یه تفکر تخریبی داشته باشه و کسی تو اون سایت وجود نداشته باشه که اونو بصورت علمی رد کنه و همین فکر باعث مغشوش شدن افکار میشه
همین جا یه چیزی بگم که خیر دنیاو آخرت توشه: خیلی شنیدیم که میگن " شک اعتقاد رو از بین میبره "، از همه شما خواهش میکنم اگه شکی دارید تو هر زمینه مخصوصاً اعتقادی به اون شک اهمیت بدین والا ریشه اعتقاد و تفکراتتون رو میسوزونه، واقعاً مهمه، بیان تو این شب عزیز به این فکر کنیم که شبهه و شک چه بلایی سر انسان میاره تا انشاالله همه شبهاتمون رو به تدریج برطرف کنیم.
دعا برا همه به ویژه ضعیفان، بیماران، مستمندان، مظلومان و مانشتیها یادتون نره
از خدا بخواین که ایده های سازنده ای رو به دل مدیران و مسئولین جزء و کل بندازه تا انشاالله شاهد ایرانی آبادتر باشیم