(۱۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۱۵ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط: چی بخریم یا کجا سرمایه گذاری کنیم ضرر نکنیم؟؟؟ یهو دیدی پس انداز کل یه سالت رفت هوا 
البته الان فک کنم خیلی دیره واسه این حرفا هم سکه گرون شد باز هم دلار، ماشینم که زیر ۴۵ تومن ۷.۵ میلیون گرون میشه...تازه افزایش قیمت کارخونه نه بازار
دیجی کالا یه امکانی داره نمودار قیمت اجناس تو بازه ۶-۷ ماهه میتونی ببینی
ماشین ظرفشویی شده ۴ برابر تلویزیون بین ۲ تا ۳ برابر
ماشین لباس شویی سامسونگ شده ۳ برابر قیمت اردیبهشت
یخچال ۳ برابر...
رسما بگن برو بمیر خیالمون راحت بشه
زندگی هست می کنیم؟
به خدا ما هم ادمیم انسانیم حق نفس و زندگی داریم
این پست من سیاسی نیست ولی رسما اعتراض هست به وضعیت فعلی چرا نباید احساس ارامش و راحتی داشته باشیم
مگه گناه من جوان چی هست اینجا دنیا اومدم
من زندگی می خوام
(۱۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۳۶ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: [quote='codin' pid='460404' dateline='1536051713']
[quote='nlp@2015' pid='460396' dateline='1536047113']
مرز شوخی و مسخرهکردنو واقعا لازمه به همه یاد بدن
+ خیلی وقتا دل اطرافیانمونو اینجوری میشکونیم و خودمون متوجه نمیشیم.
بهش بگید. خیلی وقت ها ادم ها منظوری ندارن فقط نمیدونن حرفشون ناراحت کننده هست. من خودم توی خیلی از مواقع توی خودم میریزم ولی از درون از طرف کم کم متنفر میشم حتی اگر دوستم باشه... که عادت بدیه هست و سعی دارم درستش کنم. اخرین باری که این مورد پیش اومد یکی از دوستام یه چیزی را چند بار به شوخی تکرار میکرد که کم کم باعث شد حساس بشم به اون موضوع خیلی راحت بهش گفتم که حس بدی بهم میده این موضوع اونم اصلا نمیدونست و کلی تشکر کرد که بهش گفتم و دوستیمون هم پایدار موند. نمیگفتم ممکن بود کلا دوستیمون خراب شه.
(۱۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۷:۲۸ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: نمی ردونم چرا باید زندگی محدود به جسم و ماتریال می شد
حرفام قشنگ نیس دوس نداشتم این چیزا رو ولیخیلی فضا یه طرفه و ضد دختر شده بود, یکی باید بگه بالخره
کل بحث این هست نوع نگاه عوض شده بحث متریال شده
نمیشه خیلی حرفا تو مانشت نوشت چون تابو هست
ولی بحث گسترده تر از این حرفاست
دخترا مقصر نیستن شاید اموزش پرورش ماست که نگاه رو به ازدواج بد کرده
شاید جامعه هست
ولی یه چیز خوب میدونم
دخترایی هم هستن که واقعا لیاقت حتی خواستگاری رفتن رو ندارن
تا یه پسر می بینن اومده قصدش فقط تنها زندگی هست و ازدواج
دنبال عقده هایی هستن که تو خونه پدرشون نداشتن و نکردن و ندیدن
بازم میگم مشکل از دخترا نیست از پسرا هم نیست نوع نگاهی هست که خراب کرده
الان تلویزیون هرچی سریال بزنین نگاه کنین پسرا رو خوش تیپ می بینین دخترا رو متمول
که جفتشون تو کاخ زندگی می کنن
ولی واقعا چند نفر توانش داره؟
نوع نگاه از مسئولیت پذیری به تمتع تغییر کرده