(۲۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۵۶ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: برنامه نویسان ، تایپیست ها ، چت کنندگان و...، آیا شما هم با مچ درد و انگشت درد مواجه هستید؟ یا خیر
بله .قبل خیلی زیاااد بود
الان میز و صندلی استانداردی دارم و باعث میشه مچ دستم هنگام تایپ یا کلیک کردن تکیه گاه مناسب داشته باشه و اذیت نشم هر ۱ ساعت هم سعی میکنم یه کم استراحت کن
استفاده از مچ بند هم خیلی مفیده برای زمان هایی که کار نمیکنید باعث میشه عصب داست استراحت کنه
(۲۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۳۶ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: + دورادور شنیدم که آدم سی رو که رد کنه دچار یک دگرگونی میشه، آیا باید تا اون موقع صبر کنیم؟
نه صبر نکن
ممکنه بعداز ۳۰ سالگی کلا قیدش را بزنی به خاطر همون دگر گونی میگم
من همیشه فکر می کردم دغدغه ازدواج و مخصوصا انتخاب برای دخترها زیاده فکر نمی کردم برای آقایون هم این طور باشه
+فکر میکنم ازدواج یه اتفاقه .توی یه زمان و یه لحظه رخ میده یه زمان نا مشخص اتفاقی یهویی ممکنه کهر کسی به دلت بیفته یا با کسی اتفاقی آشنا بشی البته نه اینکه هیچ کار نکنی و خودت را آماده نکنی (مثلا از نظر داشتن شغل ) منظورم اینه مثل کنکور نیست که یه سری درس بخونی و بعدیه روز کنکور بدی بیشتر شبیه انتخاب رشته هست یه سری کد رشته میزنی دیگه قسمتت یکی در سطح رتبه ات میشه (امیدوارم متوجه بشید چی میگم . خب حتما میفهمید مهندس های کامپیوتر)